Joshua Bell og The Academy of St. Martin in the Fields

Joshua Bell og The Academy of St. Martin in the Fields


Det er en af klassisk musiks helt store stjerner, der gæster Musikhuset, når violinisten Joshua Bell og orkesteret Academy of St. Martin in the Fields giver koncert i august.

Orkester med 60-års jubliæum

Orkesteret fejrer i 2019 sit 60-års jubilæum med flere store turnéer rundt i hele Europa, USA, Mexico og Rusland.

Siden 2011 har den internationalt roste violinist og dirigent Joshua Bell været orkestrets musikchef – en titel der tidligere kun har vært tildelt orkestrets grundlægger Sir Neville Marriner.

Lyt til Joshua Bell og Academy of St. Martin in the Fields her i videoen:

Verdenskendt klassisk orkester leverer storværker

I januar 2018 skriver den skotske avis The Scotsman: ”Bell har opnået noget helt specielt, siden han blev orkestrets musikchef i 2011. Der er stadig den kendte finish og finesse, den sikre aristokratiske blødhed.

Men under Bell har de også fået et bemærkelsesværdigt fokus, og der er en ætsende klarhed i deres spil: enhver bevægelse har retning og mening. Og det er en fornøjelse at opleve et ensemble, hvor samtlige musikere virker så engagerede.”

Aftenens program

Programmet står på tre absolutte storværker: Bachs genistreg, violinkoncert i a-mol, Schuberts Døden og Pigen, som han skrev, mens han så døden i øjnene, og Barbers kendte og elskede Adagio for strygere. Endelig spiller de også Piazzollas fyrige Four Seasons of Buenos Aires.

Læs salsprogrammet her

Køb dine billetter til koncerten med orkesteret her på siden.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Joshua Bell er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig. 

Stor tak til Vilhelm Kiers Fond

Varighed: 1 time og 55 minutter.

Arrangør: Musikhuset

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris