Joshua Bell og The Academy of St. Martin in the Fields

Joshua Bell og The Academy of St. Martin in the Fields

Køb billet

Dato

13. august 2019 kl. 19.30

Academy of St Martin in the Fields fejrer i 2019 sit 60-års jubilæum med flere store turner rundt i hele Europa, USA, Mexico og Rusland. Siden 2011 har den internationalt roste violinist og dirigent Joshua Bell været orkestrets musikchef – en titel der tidligere kun har vært tildelt orkestrets grundlægger Sir Neville Marriner.

I januar 2018 skriver den skotske avis The Scotsman: ”Bell har opnået noget helt specielt, siden han blev orkestrets musikchef i 2011. Der er stadig den kendte finish og finesse, den sikre aristokratiske blødhed. Men under Bell har de også fået et bemærkelsesværdigt fokus, og der er en ætsende klarhed i deres spil: enhver bevægelse har retning og mening. Og det er en fornøjelse at opleve et ensemble, hvor samtlige musikere virker så engagerede.”

Programmet står på tre absolutte storværker: Bachs genistreg, violinkoncert i a-mol, Schuberts Døden og Pigen, som han skrev, mens han så døden i øjnene, og endelig Barbers kendte og elskede Adagio for strygere. Endelig spiller de også Piazzollas fyrrige Four Seasons of Buenos Aires.

Varighed: 1 time og 50 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset