Julie Berthelsen – Nordstjerne

Julie Berthelsen – Nordstjerne


Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. 

En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger. 

Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte - men helt særligt smukke julesange. Vi skal endnu tættere på hinanden med varme personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning. 

Julie blev taget rigtig godt imod allerede i 2018 med sine Nordstjerne julekoncerter, hvilket for hende var en juledrøm der gik i opfyldelse.

Hun formåede med sin store erfaring, at skabe en stemningsfuld ramme om julen, som for hende står for næstekærlighed, hjertevarme, og hvor samling af familie og venner er i højsædet. 

Med denne julekoncert vil Julie igen i år give sit bidrag til at lade julefreden sænke sig, til at julemåneden forbliver det tidspunkt på året, hvor vi alle kan få lov til at puste lidt ud, kigge hinanden dybt i øjnene og minde hinanden om, hvor meget vi holder af hinanden og hvor godt vi har det.

Line up
Søren Okholm på keys og vokal
Ilang Lumholt på vokal
Henrik Møller på bas og vokal
Eskild Dohn på cahon, guitar, banjo og horn samt vokal
Simon Krebs på guitar, slide guitar, jazz guitar og el guitar samt vokal

Varighed: 1 time og 55 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris