Kajsa Vala

Kajsa Vala

Køb billet Følg facebook event
28. august 2020 • 205 kr

OBS: Koncerten d. 18. april kl. 20 er flyttet til 28. august kl 20. 

Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/

___

Stort sangskrivertalent gæster Musikhuset med nye sange.

Kajsa Vala giver koncert i Aarhus med raffineret lyrik og en stærk og sårbar sangstemme. Den dansk/islandske sangerinde indtog i efterået publikums hjerter i Musikhuset som ekstra medlem af bandet Psyched up Janis. Til foråret står hun på egne ben og tager hele sit band med, når hun fyrer op under Lille sal.

Kajsa Vala er i fuld gang med skrive nyt materiale, og til forårets koncert får publikum for første gang mulighed for at opleve de nye numre live side om side med sange fra tidligere plader.

“Efter et efterår med akustisk turné i intime rammer, glæder jeg mig til at præsentere nye numre med hele bandet - og til at skrue lidt op igen.” siger Kajsa Vala om koncerten i Musikhuset.

Nashville og nordisk muld

Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd, hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Kajsa Vala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar. Det bliver nærværende og ikke mindst utrolig hyggeligt.

Arrangør: Musikhuset Aarhus


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
fredag d. 28. august 2020 Kl. 20.00 205 kr. Køb billet