Kira Skov med Peter Vuust Trio

Kira Skov med Peter Vuust Trio


Oplev Kira Skov i selskab med dansk stjernetrio under Sommerjazz 2020.

Kira Skov giver koncert i Musikhusets intime Lille sal sammen med nogle af Danmarks mest prominente jazzmusikere. Du kan opleve den danske sagnerinde under sommerens jazzfestival i en unik konstellation med Nikolaj Hess på klaver, Peter Vuust på bas og Jakob Høyer på trommer.

Stærk vokal og stjerneregn

Kira Skovs stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps. Hun modtog 5 og 6-stjernede anmeldelser for udgivelsen og koncerter i forbindelse med albummet In the Beginning fra 2017. Samme år modtog hun to DMA jazz-priser som Årets komponist og Årets vokaludgivelse samt en Steppeulv for årets komponist.

I 2018 kom hendes meget roste album The Echo of You dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som ligeledes høstede 5 og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark. 

Første album på dansk

Med titlen I nat blir vi gamle udgav Kira Skov sidste år sit første album på dansk. Se og hør den første single I en verden så urolig fra albummet her:

Kira Skov har siden hun debuterede på den danske musikscene med Kira and The Kindred Spirits i 2002 etableret sig som en anerkendt artist med mange facetter i evig bevægelse med skiftende stemninger og lydlandskaber. 

Koncerten er en del af Sommerjazz 2020 i Musikhuset. Her kan du se hele programmet.

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris