Koppel, Sonne, Binzer, Pasborg, Koppel

Koppel, Sonne, Binzer, Pasborg, Koppel

Når fem af Danmarks mest velrenommerede musikere går på scenen sammen er der dømt musikalsk topmøde af den sjældne slags. Imellem sig har de spillet med hvad der kan kravle og gå af berømtheder fra såvel den internationale jazz-, rock- og popscene som den danske. Benjamin Koppel, Laust Sonne, Jacob Binzer, Stefan Pasborg og Anders Koppel har årelange venskaber og samarbejde på kryds og tværs bag sig – og nu står de fem stjerner på scenen sammen for første gang.

Dette dreamteam all star ensemble har på kryds og tværs arbejdet sig igennem uendeligt mange projekter og musikalske oplevelser - men endnu aldrig alle fem på samme tid. Før nu. For nu passer kalendrene endelig sammen til glæde for alle, der elsker god musik - om det er inkarnerede jazzere, overbeviste rock-fans, elskere af world music, singer-song-writer-folk eller popmusik - musikken i hænderne på disse fem supermusikere vil blæse liv i håret og kasketten af de fleste.

Repertoiret tager afsæt i de fem musikeres musikalske baggage og kompositoriske klenodier - og der er lagt op til grovswingende, medrivende og melodisk instrumentalmusik, der øjeblikkeligt vil rejse et folkeligt krav om både koncertgentagelse og indspilninger i fremtiden!

BENJAMIN KOPPEL - saxofon (har spillet med bla. jazzstjerner som Phil Woods, Paul Bley, Joe Lovano, Brian Blade og i danske sammenhænge som Moonjam, Alberte Winding, Pede B, mv.)

STEFAN PASBORG - trommer( har vundet et utal af jazz priser og spiller bl.a. i Ibrahim Electric og har lige modtaget Ken Gudmand Prisen)
JACOB BINZER - guitar (har spillet med D*A*D* samt med topnavne som fx Chris Cornell)
LAUST SONNE - trommer (har spillet med D*A*D*, været ankermand i bands som Dear og Bugpowder, og arbejdet med bla. Kira Skov, Eve, Tim Christensen, mv.)
ANDERS KOPPEL - hammond orgel (har spillet med bla. Savage Rose, Bazaar samt jazzstjerner som Kenny Werner og Miroslav Vitous)

Varighed: 1 time og 20 minutter. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset