Kor 72 Med Michael Falch

Kor 72 Med Michael Falch

Michael Falch med band og kæmpe kor.

Denne søndag eftermiddag i Musikhuset Symfonisk Sal er der lagt op til en oplevelse af de helt store:

Michael Falch optræder for første gang sammen med et gigantisk kor på ikke mindre end 250 sangere! På programmet står nogle af hans mest elskede og iørefaldende sange: Mød mig i mørket, Ud af mørket, I et land uden høje bjerge, Nye tider og mange flere.

Sangeren Michael Falch brød igennem i midt 70'erne, da han dannede rockbandet Malurt, som er kendt for hits som Mød mig i mørket og Superlove. Senere gik han solo og har udgivet adskillige albums op gennem 80'erne, 90'erne og 00'erne og har turneret både som soloartist og med band. 

Danskerne kender ham dog ikke kun som sanger, men også fra filmlærredet og tv-skærmen, hvor han har spillet roller såsom Jan Boysen i Rejseholdet, Rikkes far i Tarzan Mamma Mia og den navnløse journalist i hans gennembrudsfilm Mord i mørket, der indbragte ham en Bodilpris for bedste mandlige hovedrolle. Og senest har danskerne oplevet ham i det populære program Toppen af Poppen.

Derudover er han også kendt som forfatter til de tre dagbogsbøger Helligdage, Hjemve og Trækruter, og han har netop udgivet sin erindringsbog Til Grænsen, der bl.a. handler om ungdomsårene i Tønder.

Bag arrangementet står KOR 72, landsdækkende organisation for amatørkor i hele  Danmark. KOR 72 har tidligere arrangeret lignende koncerter med Lis Sørensen, Steffen Brandt, Anne Linnet og Sko/Torp. De 250 sangere kommer fra kor i hele landet, som alle er organiseret i KOR 72. Korarrangementerne er skrevet og indstuderet til lejligheden af Jens Johansen, der også vil dirigere koret ved koncerten. Jens Johansen er kendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line.

Varighed: 2 timer. Vær opmærksom på ,at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset og Kor 72