Leedo Duo - harpe & fløjte

Leedo Duo - harpe & fløjte

Koncerten med fløjtenisten Karoline Leedo og harpenist Joost Schelling
byder på en smuk og velklingende program med værker af bl.a. Debussy, Fauré, Nielsen, Ibert blandet med Argentinsk tango af Piazzolla og de spanske toner af Manuel de Falla.

Karolina Leedo er født på øen Saaremaa i Estland, og har boet i Danmark siden 2001.
Karolina har et stort koncertvirke som solist og kammermusiker, fremfor alt i Danmark, men de sidste år har også inkluderet turnéer til USA, Cuba, Estland, Østrig, Tyskland og Spanien.
Karolina er en meget aktiv kammermusiker og ny musik performer, hun er medstifter og medlem af den nytænkende Århus baserede ensemble Lydenskab, samt medlem af det højprofilerede samtidsmusik ensemble Snow Mask.
Udover dette spiller Karolina også solokoncerter og optræder i andre konstellationer. Hun har bl.a. samarbejde med kunstnere som Lilibeth Cuenca Rasmussen, Laura Bowler og ensemblet Ekkozone. Karolina har også været solist ved flere lejligheder med et af de førende samtidsmusik ensembler, Neopercusión (Madrid).

Med en særlig forkærlighed for ny musik arbejder Karolina ofte sammen med komponister om udvikling og opførelse af nye værker.

Harpenisten Joost Schelling er født i Holland, men opvokset i Danmark. Som 18-årig blev han i 1973 optaget på Vestjysk Musikkonservatorium med harpe som hovedfag og Sonja Gislinge som lærer.
Dennes harpeklasse afsluttede han med diplomeksamen i 1981. Han supplerede efterfølgende konservatorieuddannelsen med studieophold i England samt mesterkurser hos bl.a. David Watkins, Suzanna Mildonian, Susann McDonald og Phia Berghout.

Fri entré

Arrangør: Musikhuset Aarhus