Lis Sørensen

Lis Sørensen


Store hits og stærk vokal i Lis Sørensens gode selskab

En æres-DMA, stor succes i Toppen af Poppen og en arena- og sommerturné med Anne og Sanne. Lis Sørensen har haft et heftigt  2019. Nu vender Lis Sørensen tilbage til scenen i Musikhuset med sit eget velspillende orkester og de sange, der fortæller hendes historie.

Ny musik på vej

Lis Sørensen i gang med at skabe sangene til et kommende album. Så foruden klassikere som Stille før storm, Indtil dig igen og Verden er i farver kan man høre et nyt nummer.

”Jagten på nye sange er noget af det mest spændende, jeg ved. Jeg møder hele tiden nye interessante komponister, som på hver deres måde tænder mig. Blandt andre har Silas Bjerregaard skrevet et nummer, hvor ordene virkelig rammer mig,” siger Lis Sørensen.

Fornem hæder

Lis Sørensen modtog en af de største hædersbevisninger i dansk kulturliv, da hun fik Æresprisen ved Danish Music Awards 2019. Prisen er ikke bare en foreløbig kulmination på en menneskealder i dansk musik, men også på et par intense år.

Glæd jer til en aften med Lis Sørensens varme og stærke vokal i centrum og til en nærværende tur ned ad mindernes boulevard.

Lineup: Jonas Krag, Mikkel Riber, Steen Rasmussen og Mads Michelsen.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris