Lisa Nilsson

Lisa Nilsson


OBS: Koncerten d. 2. april kl. 20 er desværre aflyst. 

Alle berørte gæster vil blive kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/

___

Kære publikum,

Det er med stor sorg, at jeg må meddele, at mit show ”Kvinnan som är jag” på grund af Covid19-pandemien ikke kommer til i Danmark i dette forår.

Vi ser tiden an og håber, at vi kommer til Danmark, når omstændighederne er bedre.

Kærlig hilsen

Lisa Nilsson

Elsket svensk sangerinde mikser musik, dans, storytelling og humor i Musikhuset.

Den elskede svenske sangerinde og skuespiller har lavet en forestilling, der blander musik, dans, storytelling og humor i et format, der har imponeret de svenske anmeldere. Til foråret får Lisa Nilssons mange danske fans mulighed for at opleve hende på en ny måde, når hun besøger Musikhusets Store sal.

* * * * *

Scen Betyg
* * * *

Aftonbladet

Lisa Nilssons personlige historie

Lisa Nilsson er aktuel med forestillingen Kvinnan som är jag, som er en forestilling instrueret af Anna Ståhl, der tager udgangspunkt i hendes personlige historie. Gennem brug af både musik, sang og dans indvier hun på humoristisk vis publikum i sin rejse fra dengang til nu, hvor hun blandt andet gør op med det billede, der blev tegnet af hende i 90’erne som hele Skandinaviens diva.

Hør Lisa Nilsson fortælle om sit nye show:

Kæmpe succes i nabolandet

Forestillingen er blevet en kæmpe succes i Sverige, og Lisa Nilsson tager nu på en turné i hele Skandinavien, hvor hun også lægger vejen forbi Danmarks fire største byers koncertsale. Den ene er Musikhusets Store sal.

"I krogshowet 'Kvinnan som är jag’ viser Lisa Nilsson, at hun har en stand-up komikers timing og en soulsangerindes røst."

Dagens Nyheter

Populær i Danmark

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album Himlen Runt Hörnet. Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, og hendes popularitet i Danmark blev kun yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den danske Helle Joof-film En kort, en lang. Lisa Nilsson har i årenes løb udvidet sin kunstneriske kunnen til også at inkludere skuespillet, hvor hun bl.a. har spillet en af de bærende roller i den danske spillefilm Gud Taler Ud.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Lisa Nilsson i sin første egen forestilling, hvor hun blander sine mange kunstneriske talenter.

Varighed: 1 time og 45 min. Uden pause. Bemærk sluttidspunktet kan variere. 

Arrangør: Musikhuset Aarhus   


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Nordisk Tapas i Café Johan r

Hjemmelavede specialiteter, små lune retter og johan r’s friskbagte rugbrød. Hovedparten af råvarerne er økologiske, danske og ofte lokale. 

Nordisk Tapas serveres i Café johan r, når I ankommer 2 timer før forestillingen 

209 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Maestro's 3 retters menu inkl. Signatur Cocktail

3 retter efter kokken valg inkl. Signatur Cocktail

Serveres 2 1/2 time før forestillingen

419 kr