Mads Langer

Mads Langer

Køb billet Følg facebook event
14. november 2020 • 405 kr

Oplev Mads Langers nye sange live i Aarhus Congress Center

Under årets Festuge storcharmerede Mads Langer publikum på Musikhusets Amfiscene i selskab med Tina Dickow. Nu kan du opleve ham solo i selskab med sit forrygende band.

Mads Langer storhitter i øjeblikket med sit første dansksprogede udspil Mellem linjerne og med hitsangen Me Without You.

I april kan du opleve Mads Langer, når han giver stående koncert i Aarhus Congress Center lige ved siden af Musikhuset. Med sig på scenen tager han sit velspillende band og sit bagkatalog spækket med hits.

Publikum kan godt glæde sig til koncerten. Mads Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. 

Mads Langer mixer to koncertformer

“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: 

“For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Du kan altså både opleve ham med stort band og akustisk til den samme koncert.

Koncerten er en del af Mads Langers Twenty-Twenty Tour.

Varighed: 2 timer uden pause. Bemærk sluttidspunktet kan variere. 

Arrangør: Musikhuset Aarhus i samarbejde med Train


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
lørdag d. 14. november 2020 Kl. 20.00 405 kr. Køb billet