Mads Langer og Tina Dickow

Mads Langer og Tina Dickow

Køb billet Følg facebook event
01. september 2019 • 375 kr

Drømmeduo giver dobbeltkoncert i Musikhusparken under Aarhus festuge 2019

Der er lagt op til en lækker sensommerkoncert under åben himmel, når to af Danmarks dygtigste og mest populære musikere giver dobbeltkoncert i hjertet af Aarhus.

Glæd dig til en fantastisk kunstnerkombination, når Tina Dickow og Mads Langer kommer til at stå på scenen sammen under årets festuge.

Sensommerkoncert midt i Aarhus under åben himmel

Det er to populære og højaktuelle kunstnere, der forener musikalske kræfter på scenen i Musikhuset. 

Begge kunstnere er hyppige gæster i Musikhuset, men det er første gang, de optræder på scenen sammen i Smilets by og på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Gå ikke glip af den unikke koncert.

Mads Langer

Mads Langer storhitter i øjeblikket med sit første dansksprogede udspil Mellem linjerne og er i fuld gang med at producere et internationalt album. Med sig på scenen tager han også sit bagkatalog spækket med hits. 

Tina Dickow

Tina Dickow har rygsækken fuld af hits og charmerer de fleste med sin afvæbnende facon og åbenlyse musikalitet. Hun leverede i efteråret 2018 sin seneste udgivelse, nemlig det stærke og anmelderroste album Fastland.

Aarhus Festuge 2019

Mads Langer & Tina Dickow er en del af et fantastisk Festuge-program i Musikhuset. Vi har noget for enhver smag. Der er både klassisk, comedy, dans og rytmiske koncerter. 

Klik her for at få et overblik over programmet. 

Praktisk information

Varighed: 3 timer og 10 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus.