Mads Langer og Tina Dickow

Mads Langer og Tina Dickow

Drømmeduo giver dobbeltkoncert i Musikhusparken under Aarhus festuge 2019

Der er lagt op til en lækker sensommerkoncert under åben himmel, når to af Danmarks dygtigste og mest populære musikere giver dobbeltkoncert i hjertet af Aarhus.

Glæd dig til en fantastisk kunstnerkombination, når Tina Dickow og Mads Langer kommer til at stå på scenen sammen under årets festuge.

Sensommerkoncert midt i Aarhus under åben himmel

Det er to populære og højaktuelle kunstnere, der forener musikalske kræfter på scenen i Musikhuset. 

Begge kunstnere er hyppige gæster i Musikhuset, men det er første gang, de optræder på scenen sammen i Smilets by og på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Gå ikke glip af den unikke koncert.

Mads Langer

Mads Langer storhitter i øjeblikket med sit første dansksprogede udspil Mellem linjerne og er i fuld gang med at producere et internationalt album. Med sig på scenen tager han også sit bagkatalog spækket med hits. 

Tina Dickow

Tina Dickow har rygsækken fuld af hits og charmerer de fleste med sin afvæbnende facon og åbenlyse musikalitet. Hun leverede i efteråret 2018 sin seneste udgivelse, nemlig det stærke og anmelderroste album Fastland.

Aarhus Festuge 2019

Mads Langer & Tina Dickow er en del af et fantastisk Festuge-program i Musikhuset. Vi har noget for enhver smag. Der er både klassisk, comedy, dans og rytmiske koncerter. 

Klik her for at få et overblik over programmet. 

Praktisk information om koncerten

Aftenens program
Indgangen til Amfiscenen mellem Musikhuset og Aros åbner søndag 1. september kl. 18. Der er indgang til koncertpladsen fra Musikhusparken og fra vendepladsen ved Foyeren sydlige ende.
Koncerten begynder ca. kl. 20.00, hvor Mads Langer og band indtager scenen. Vi forventer koncerten slutter ca. 23.15.

Mad og drikke
Aarhus Mad & Marked og Spiselauget står for serveringen på koncertpladsen. Der vil være et lækkert økologisk udvalg af umami burger, portobello burger og fish’n’chips. Indenfor byder Musikhusets café på tryllerier i form af blandt andet tapastårn, sandwiches samt kaffe og andre drikkevarer.

Toiletter
Du finder toiletter udendørs lige til højre for scenen. Toiletterne i vores foyer er også åbne under hele koncerten.

Hvad må jeg medbringe?
Det er ikke tilladt at medbringe fyrværkeri, professionelt kamera/fotoudstyr, videoudstyr, lydoptagere, computere og Ipads, laserpenne, bannere, paraplyer, klapstole, skamler mv., drikkevarer (emballage underordnet) samt madvarer.

Se kort over koncertpladsen her

Varighed: 3 timer og 15 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus.