MALURT

MALURT

Køb billet
Få ledige
24. februar 2022 • 405 - 455 kr

Det legendariske danske rockband MALURT med Michael Falch i front bliver gendannet. Kom med til en koncert med ægte nostalgi og tag med på en tur ned ad memory lane.

Danske rockelskere har drømt om det i umindelige tider, og nu sker det: “MALURT kører bandbussen ud af langtidsparkeringen,” meddeler gruppens frontmand Michael Falch.

“Vi gør det i anledning af 40-året for vores debut med Kold Krig fra 1980, og det sker i form af en eksklusiv koncertturne,” fortsætter Michael Falch. 

Når den legendariske rockgruppe går på scenen i Musikhusets Store sal, bliver det i "Mød mig i Mørket-formationen" fra albummet Black-Out fra 1982 med guitarist Christian Arendt, keyboard-spiller Pete Repete, trommeslager Peter Mors, bassist Dia Nielsen og forsanger og guitarist Michael Falch.

Det er den udgave af bandet, der ved hundredevis af sveddryppende rockshows gjorde MALURT til et af landets største rocknavne. Det var også denne konstellation, som musikjournalisten Torben Bille og fotografen Søren Svendsen portrætterede i bogen om MALURT på turné, Når bare rocken ruller, fra 1983.

MALURT - live og levende

Det er ikke mindst som live-act, at MALURT er gået over i dansk rockhistorie i ånden fra Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young. Det er også udelukkende som live-navn, bandet vender tilbage i 2022, og det bliver helt og aldeles uden det ellers meget udbredte moderne fifleri med clicktracks og forudindspillede backtracks. Det bliver råt og uforfalsket. Den ægte vare.

Michael Falch udtaler: “MALURT betragter præmissen for comeback’et som rendyrket nostalgi. Der er intet nyt under solen. Kun alle de gamle sange. Vi skal ikke ud og bide skeer med tidsånden. Det er bare gammelt venskab med eventyrlyst, men vi brænder til gengæld for det”. 

Ikke desto mindre klinger titlerne på MALURTs vitale klassikere stadig forbløffende aktuelle - Kold Krig, Superlove, Mød mig i Mørket, Spøgelser, Black-out, Neonsolen, CPR, Den eneste i Verden, Sort Søndag og Lev stærkt for blot  at nævne nogle stykker. Det bliver på alle måder en mindeværdig og unik koncertoplevelse at genhøre de mange klassikere live på scenen i Musikhuset.

Glæd jer, MALURT-fans

Vi ses igen var titlen på den publikumsfavorit, som MALURT altid afsluttede deres rockshows med. Nu holder de så, hvad de lovede dengang, og det øjeblik har gamle fans ventet længe på. Også de, der i sin tid var for unge eller slet ikke var født endnu, får nu chancen for at opleve MALURT-ånden live.

MALURT har gennem tiden været lydspor til blod, sved og tårer, store doser romantik og til mange både mørke og lykkelige stunder. Det er tid til at finde cowboyjakken frem fra gemmerne igen! Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og er på vej tilbage til et nyt eventyr i skinbarlig nutid. Glæd dig!


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Få ledige torsdag d. 24. februar 2022 Kl. 20.00 Få ledige 405 - 455 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Forudbestil til pausen
Forudbestil til pausen
NEM Pause

Undgå kø og forsyn dig med vin, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks i pausen. 

85 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
NEM-pose 1 person

1 dåseøl
1 kildevand
Snacks


95 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr