Marcus Miller

Marcus Miller


Oplev en af verdens bedste bassister i Musikhuset Aarhus

En af de helt store bassister kan opleves i Musikhusets Rytmisk sal i 2019. Marcus Miller gæster Aarhus! Det sker oven på Millers genredefinerende nye album, Laid Black, der udkom i 2018.

Prisvindende amerikansk bassist

Marcus Miller er et unikum i form af sin omfattende musikalske karriere. Han har vundet to amerikanske Grammyer, har modtaget en Edison Award for Lifetime Achievement in Jazz og er udpeget som UNCESCO Artist for Peace.

Hans karakteristiske basslyd har været med til at lægge lydtæppe til et væld af musikhistoriens store navne lige fra Luther Vandross over Herbie Hancock til Eric Clapton, Aretha Franklin og Elton John.

En helt særlig lyd

Hvad er det karakteristiske ved Marcus Millers lyd? Det har den danske bassist Mikkel Riber et bud på - kombinationen af sprøde slagbasmelodier en blød baspude, som resten af musikken ligger på, er nemlig et særligt kendetegn hos Marcus Miller.

Hør, hvad Mikkel har at sige om Marcus Miller her i videoen.

Aarhus Jazz Festival 2019

Marcus Miller gæster Musikhuset Aarhus som en del af Aarhus Jazz Festival 2019.

Du kan læse mere om festivalen her.

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Marcus Miller er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Varighed: 1 time og 55 minutter. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris