Marie Key + Carl Emil Petersen

Marie Key + Carl Emil Petersen

Køb billet
24. juni 2021 • 380 kr

Aarhus Åbner Op med Carl Emil Petersen og Marie Key. Kom med til en forrygende dobbeltkoncert med to af Danmarks helt store sangere i Musikhusparken i juni.

Der er lagt op til et brag af en koncertaften, når Aarhus Åbner Op med to af Danmarks mest ikoniske sangere på plakaten i juni. Marie Key og Carl Emil Petersen er ved to solokoncerter klar til at forføre publikum med deres legendariske hits.

Carl Emil Petersen

Glæd dig til en nærværende solokoncert med masser af Carl Emil Petersens smukke, poetiske sange, og ikke mindst de hits, vi alle kender fra radioen såsom Amager Forbrænding, når Carl Emil Petersen går på scenen i Musikhusparken den 24. juni.

I et helt årti har den danske rocksanger forført sit publikum først som forsanger i bandet Ulige Numre og siden som soloartist. Carl Emil Petersen er ydmyg, ægte og nærværende og formår at ramme sit publikum lige i hjertet. Som poetisk musiker er han en legende, så fans kan godt glæde sig, for det bliver smukt, nærværende og på alle måder en mindeværdig oplevelse.

Marie Key

Nu har du chancen for at opleve Marie Key helt alene på scenen i Musikhusparken, når hun giver solokoncert under åben himmel den 24. juni. 

Publikum kommer helt tæt på og får både nye versioner af store sange som Uden Forsvar og Landet. Publikum kan også glæde sig til at opleve liveversioner af de nye sange fra Marie Keys selvbetitlede album fra 2020 med den småfunky single True Love som et af højdepunkterne. Sangene ledsages af humoristiske anekdoter og historier om sangenes tilblivelse.

Genåbningsfest under åben himmel

Dobbeltkoncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner op her.

Praktisk information

Koncerterne med Carl Emil Petersen og Marie Key bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
torsdag d. 24. juni 2021 Kl. 20.00 380 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Aarhus Åbner Op - menu

  • Små lette serveringer - sommer makrel, bøgerøget gris, ærtepure, chevre med rødbeder og søde rabarber
  • Langtidsstegt kalveculotte, sommerselleri, asparges, fennikel, nye kartofler med persille
  • Jordbær, hyben & vanilje iscreme.

295 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
Aarhus Åbner Op - menu inkl. vine

  • Små lette serveringer - sommer makrel, bøgerøget gris, ærtepure, chevre med rødbeder og søde rabarber
  • Langtidsstegt kalveculotte, sommerselleri, asparges, fennikel, nye kartofler med persille
  • Jordbær, hyben & vanilje iscreme
  • Samt eksklusiv vinmenu 

595 kr