Mathilde Falch med Band

Mathilde Falch med Band

Oplev en af landets flittigste turnerende, når Mathilde Falch leverer koncert i Musikhuset

Mathilde Falch i de sidste 10 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hvor hun har kunnet komme til det.

Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab Just For The Record, hvor hun selv har udgivet al sin musik fra.

Mathilde Falch har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at turnere landevejen tynde. Mathilde har det mest trofaste publikum der igennem årene gradvist har vokset sig større.

Den 20 juni udgav hun et livealbum, som er en hyldest til publikum og til livescenen. Lyt til albummet her.

“Jeg elsker selv at gå til koncert, og når alting fungerer godt, kan det være en magisk oplevelse mellem publikum og de optrædende på scenen. Så jeg har supermeget respekt for, når folk kommer ud og deltager i koncerterne.” - udtaler Mathilde Falch.

Sangene til albummet er blevet udvalgt af Mathildes fans. 

"Mine facebookfølgere har valgt de sange ud, som skulle med fra de fire albums, jeg tidligere har udgivet. Min stil og mine færdigheder har igennem årene udviklet sig, og jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg godt kan lide - med livealbummet kan jeg opdatere de sange, som jeg og mit publikum er gladest for - med min nuværende band-lyd".

Her kan du få en smagsprøve på Mathilde Falchs liveoptræden. Her i videoen spiller hun nummeret Tiden hvor hun har fået Søren Huss på besøg på scenen:

Anmelderroste albums og erfaren performer

Mathilde Falch har igennem sin karriere udgivet fire albums, der alle har været yderst anmelderroste. Det seneste album Som Børn På Ny er ingen undtagelse og har høstet flere 5-stjernede anmeldelser.

Dagbladet Information skrev blandt andet nedenstående om Som Børn På Ny i Klaus Lynggards anmeldelse af albummet:

"Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning."

Mathilde Falch har siden 2009 turneret landet rundt både som solist, duo, trio og med sit faste band bestående af:

  • Adam Winberg, trommer
  • Christian Ki, Guitar (og producer af Mathilde to seneste album)
  • Charlotte Schultz, Keyboard og kor.
  • Jeppe Skovbakke, Bas.

Varighed: 2 timer og 45 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspuntet kan variere.

Arrangør: Musikhuset