Mega Karma dansefest

Mega Karma dansefest


For 7. gang inviterer Karmaklubben og Musikhuset Aarhus til kæmpe dansefest

Tag din mand, kone, ven, veninde, kæreste, kollega, voksne børn, nabo eller facebookven under armen og vær med til en fed aften i danseglædens tegn.

Den store foyer omdannes endnu engang til et vaskeægte danse-paradis med kæmpe dansegulv, Live-band og DJ - sidste gang rundede vi 1200 danseglade gæster.

Danseglæden er omdrejningspunktet for denne kæmpe dansefest og netop danseglæden ligger til grund for Karmaklubbens eksistens, hvor vi går tidligt i byen og tidligere hjem.

Svedigt liveband leverer hits

Vi skruer igen op for danseglæden og med fede rytmer og velsnørrede dansesko, bandet Båndsalat sørger for livemusikken og dj'en spiller de fedeste hits og de gode gamle klassikere, som får hele dansegulvet til at koge.

varm op, og giv bandet et lyt her:

Båndsalat er kendt for gode vibrationer, en energisk sceneoptræden og et sandt festfyrværkeri af kæmpehits fra de sidste fem årtier. Bandet er eksperter i at skrue et underholdende show sammen og får med stor karisma, medrivende spilleglæde og et flabet glimt i øjet, festen til at gløde og enhver gæst til at smide hæmningerne og hoppe i danseskoene.

Vi har plads til alle, og du er velkommen.

Varighed: 5 timer. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset og Karmaklubben


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris