Melody Gardot og Aarhus Jazz Orchestra

Melody Gardot og Aarhus Jazz Orchestra

Køb billet Følg facebook event

Dato

15. juli 2018 kl. 20.00

Melody Gardot gæster Aarhus som hovednavn på Aarhus Jazzfestival

Musikhuset Aarhus fortsætter traditionen og præsenterer igen under dette års jazzfestival 2018 et af genrens største samarbejde i et nyt og unikt samarbejde med dygtige Aarhus Jazz Orchestra.

32-årige Melody Gardot er både komponist, guitarist, pianist og sangskriver når hendes følsomme og udtryksfulde numre fylder publikum med begejstring.

Melody Gardots gennembrud

Melody Gardot fik sit store gennembrud med albummet “My One and Only Thrill”, som har solgt 1,5 millioner albums siden 2009. Albummet blev skabt i samarbejde med den Grammy-vindende producer Larry Klein, som især er kendt for sit mangeårige samarbejde med Joni Mitchell (med hvem han var gift og lavede “Both Sides Now”), samt artister som Herbie Hancock, Freddie Hubbard og Tracy Chapman.

Stor ros i Danmark for både albums og koncerter

Herhjemme har anmelderne rost hendes både albums og hendes betagende livekoncerter.

GAFFA kaldte hendes seneste besøg i Danmark for “En ubesværet kraftpræstation af den karismatiske amerikaner og hendes forrygende orkester” og uddelte seks stjerner, mens Berlingske beskriver “The Currency of Man” som et smukt album med bid og karisma: “Modsat Norah Jones, har Melody Gardots kompositioner lykkeligvis ikke fået den helt store tur med pænhedskammen. Albummet er rigt på smukt melankolske skæringer, som ikke har fået trimmet al bid og karisma væk i produktionsfasen."

Melody Gardots kraftpræstation skal ses i lyset af, at hun stadig kæmper med fysiske mén fra en trafikulykke, der skulle komme til at ændre hendes musikalske rejse. I en alder af 19-årig blev hun hårdt kvæstet, da hun på cykel blev ramt af en jeep. Hun var indlagt i over et år og kunne ikke spille klaver i en længere periode.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Køb dine billetter her til højre på siden.