Melody Gardot og Aarhus Jazz Orchestra

Melody Gardot og Aarhus Jazz Orchestra


Melody Gardot gæster Aarhus som hovednavn på Aarhus Jazzfestival

32-årige Melody Gardot er både komponist, guitarist, pianist og sangskriver. Hendes følsomme og udtryksfulde numre fylder publikum med begejstring.

Musikhuset Aarhus fortsætter traditionen og præsenterer igen under dette års jazzfestival 2018 et af genrens største samarbejder i et nyt og unikt samarbejde med dygtige Aarhus Jazz Orchestra.

Melody Gardots gennembrud

Melody Gardot fik sit store gennembrud med albummet “My One and Only Thrill”, som har solgt 1,5 millioner albums siden 2009. Albummet blev skabt i samarbejde med den Grammy-vindende producer Larry Klein, som især er kendt for sit mangeårige samarbejde med Joni Mitchell (med hvem han var gift og lavede “Both Sides Now”), samt artister som Herbie Hancock, Freddie Hubbard og Tracy Chapman.

Stor ros for både albums og koncerter i Danmark

Herhjemme har anmelderne rost både Melody Gardots albums og betagende livekoncerter.

GAFFA kaldte hendes seneste besøg i Danmark for “En ubesværet kraftpræstation af den karismatiske amerikaner og hendes forrygende orkester” og uddelte seks stjerner, mens Berlingske beskriver “The Currency of Man” som et smukt album med bid og karisma: “Modsat Norah Jones, har Melody Gardots kompositioner lykkeligvis ikke fået den helt store tur med pænhedskammen. Albummet er rigt på smukt melankolske skæringer, som ikke har fået trimmet al bid og karisma væk i produktionsfasen."

Melody Gardots kraftpræstation skal ses i lyset af, at hun stadig kæmper med fysiske mén fra en trafikulykke, der skulle komme til at ændre hendes musikalske rejse. I en alder af 19-årig blev hun hårdt kvæstet, da hun på cykel blev ramt af en jeep. Hun var indlagt i over et år og kunne ikke spille klaver i en længere periode.

Aarhus Jazz Festival 2018

Koncerten er en del af Aarhus Jazz Festival 2018. Få overblik over alle koncerter til Aarhus Jazz Festival i Musikhuset Aarhus

Se resten af programmet i byen for Aarhus Jazz Festival 2018 her.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Køb dine billetter her på siden.

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris