Mette Kirkegaard & Trio

Mette Kirkegaard & Trio

Følg facebook event

Dato

08. juni 2019 kl. 13.00

Mette Kirkegaard er en københavnsk sangskriver med jyske rødder. Hun skriver sange på engelsk og på dansk.

Egne kompositioner, smukke ballader med nordisk americana-lyd! Mette Kirkegaard synger om løbske hjerter og drømmende sjæle i genren Nordic Americana. Skandinavisk strejf i en naturlig stemme, man bemærker, både som studiekunstner og troubadour synger Mette fængende folk-pop sange.

Dry Wood og Free har været playlistet flittigt i P4, også på dansk har Mettes sange ramt P4, med sin intense og følsomme lyd. Kunstneriske evner har altid ligget i slægten. Mettes oldemor hed Nicoline Kirkegaard og var en af de første kvindelige forfatterinder i Danmark. Når hun læste digte eller uddrag op, huskede tilhørerne hendes klangfulde stemme. Mette voksede op omgivet af engelsk-amerikansk 60-70´er folkemusik.
Udover sit kunstneriske sangskrivervirke er Mette Kirkegaard kandidat i retorik og bachelor i filosofi med tilvalgsfag fra musikvidenskab, Københavns Universitet.

Fri entré

Stærk koncertsommer i Musikhuset

Mette Kirkegaard & Trio er en del af et formidabelt sommerprogram i Musikhuset. Du kan opleve både store internationale stjerner, imponerende jazznavne og ikke mindst en lang række gratis arrangementer - mange af dem under åben himmel. Tag et kig på Musikhusets sommerkoncerter - der er helt sikkert også noget for dig.

Musikhusets nye udendørs scene ligger midt i Spejlbassinet og bliver blandt andet taget i brug til denne koncert. Scenen er centrum for den musikalske fejring af, at der er liv i Musikhusparken hele sommeren. I alle sommerweekender rykker vi cafékoncerterne udendørs og byder på koncerter med både erfarne musikere og nye lokale kunstnere. Skinner solen ikke over Spejlbassinet, rykker koncerterne indenfor i caféen. De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med SparNord Fonden.

Arrangør: Musikhuset Aarhus