Michael Learns to Rock

Michael Learns to Rock


Alle de store hits i Musikhusets Store sal.

Michael Learns To Rock har turneret over det meste af verden og spillet på de største scener. De har givet koncert i store koncertsale, ved OL-arrangementer og til Formel-1 Grand Prix i Shanghai.

På hjemmebane i Aarhus

Til januar kan du opleve dem på hjemmebanen i Aarhus, når de indtager Musikhusets Store sal. Glæd jer til at høre de bedste sange fra det nyeste album STILL og til at rocke med på mange af de store hits fra bandets lange karriere.

Da Michael Learns to Rock udsendte deres debutalbum i 1991 med singlen The Actor, blev det århusianske popband på øjeblik superstjerner. Inden længe spillede de fire medlemmer udsolgte stadionkoncerter over hele verdenen – ikke mindst i Asien.

10 millioner solgte albums

Siden debuten har bandet, der i dag er en trio, udsendt yderlige otte album, senest i 2018, og solgt intet mindre en 10 millioner albums. Dermed er Aqua det eneste danske band, der har overgået Michael Leans to Rock i pladesalg på verdensplan.

MLTR lover ikke, at du bliver yngre, men de lover, at energien og spilleglæden er intakt, og at ingen vil gå skuffede hjem efter en aften i selskab med bandet og alle de mange hits fra MLTRs lange karriere.

Varighed: Ca. 2 timer inkl. Pause.  Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris