Michael Schøt

Michael Schøt

Køb billet Følg facebook event
29. oktober 2021 - 30. oktober 2021 • 275 kr

Glæd dig til en sjov aften, når komiker Michael Schøt gæster Musikhuset og indfører DÆMONKRATI i Danmark.

Michael Schøt tager sin knivskarpe politiske satire og spiddende punchlines med ud på de danske landeveje, hvor han stiller spørgsmålet: Demokrati eller Dæmonkrati? Til oktober kan danskerne glæde sig til at grine af en verden, der normalt får os til at hive os selv i håret i afmagt, når komikeren bag det populære Schøtministeriet folder sig helt ud i sit nye stand-up show i Rytmisk sal.

“Demokrati er ikke den bedste styreform… men det er den mindst ringe” skulle Winston Churchill angiveligt have sagt engang. Han havde tilsyneladende aldrig været til forældremøde på Østerbro.

Vi kan stemme til folketingsvalget, svare på meningsmålinger, indstille borgerforslag, sende sms’er direkte ind på skærmen i tv og vælge, hvem der skal vinde en Zulu Award eller Vild Med Dans – og vi kan vitterligt blæse vores holdninger ud til hele verden med Mark Zuckerbergs Facebookmegafon. Men det er tilsyneladende stadig helt umuligt at få Christiansborg til at lave grøn omstilling, eller lade være med at klippe børn i tissemanden, selvom 80 procent af befolkningen vil have det... 

Vi har aldrig haft mere at skulle have sagt, og vi har aldrig haft mindre magt.

Stiller skarpt på samfundet

I det nye show DÆMONKRATI stiller Michael Schøt med barnlig naivitet og ivrig irritation skarpt på det samfund, vi alle går bedøvede rundt i, og alle de emner, der rør sig.

Michael Schøt er en ”fingeren på pulsen”-komiker med politisk satire som omdrejningspunkt. Han havde sin debut i 1999 og har siden været en af de mest produktive komikere på stand-up scenen. Han står blandt andet bag fire onemanshows, samt en lang række shows med kolleger på kryds og tværs – og ikke mindst hans ugentlige NyUgesTale på nettet i Schøtministeriet.

Hvis du holder af hans video-taler hver uge i Schøtministeriet, så vil du elske at se ham live, fri for slips og skrivebord, og hvor han ikke er omringet af kattevideoer og alenlange kommentarfelter. Giv din stemme til DÆMONKRATIet og oplev Michael Schøt live i Musikhuset i oktober  2021.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Få ledige fredag d. 29. oktober 2021 Kl. 19.00 Få ledige 275 kr. Køb billet
fredag d. 29. oktober 2021 Kl. 21.30 275 kr. Køb billet
Få ledige lørdag d. 30. oktober 2021 Kl. 19.00 Få ledige 275 kr. Køb billet
lørdag d. 30. oktober 2021 Kl. 21.30 275 kr. Køb billet