Mike Stern Quartet

Mike Stern Quartet


Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

De nye krav til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger, medfører at vi bliver nødt til at fordele publikum anderledes i salen til denne koncert. Vi har derfor fundet nye billetter til jer, der tager hensyn til, at der skal være ekstra afstand mellem publikum.  

Vi har sendt en mail med jeres nye billetter. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

-----------------------------------------------------

Feat. Leni Stern, Chris Minh Doky og David Haynes

Oplev en af verdens dygtigste  og mest indflydelsesrige guitarister i selskab med nogle af Danmarks bedste jazzmusikere.

Mike Stern anses for at være en af sin generations største og mest indflydelsesrige guitarister. I 1981 flyttede han til New York, hvor han kom til at spille en central rolle i Miles Davies’ comebackband, der også talte musikere som bassisten Marcus Miller, trommeslageren Al Foster, percussionisten Mino Cinelu og saxofonisten Bill Evans.

Innovativ Grammyvinder

Her blev han kendt for en helt ny og dybt innovativ spillestil, som var en unik blanding af elementer fra bebop, blues og rock. Mike Stern har derudover skabt sig en betydelig solokarriere med 17 albums, hvor seks af dem har været nomineret til GRAMMY® Awards.

Stern er også kendt for sit tætte samarbejde med navne som Jaco Pastorius, David Sanborn, Brecker Brothers, Steps Ahead, Yellowjackets og en lang række prominente solister som han har indspillet og turneret med.

Stærk kvartet

Mike Stern Quartet tæller den danske bassist, komponist og producer Chris Minh Doky, der er uddannet i New York og fik sit gennembrud netop i et samarbejde med Mike Stern. Kvartetten inkluderer også David 'Fingers' Haynes på trommer og Leni Stern, som har spillet på de største festivaler og mest legendariske klubber med navne som Dennis Chambers, Paul Motian og Bill Frisell.

Line-up
Mike Stern (US) – guitar
Leni Stern (US) – el. Guitar/vocals
Chris Minh Doky (DK) - el/akustisk bas
David "Fingers" Haynes - trommer

Arrangør: Musikhuset Aarhus
Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris