Motor Mille

Motor Mille

Køb billet Følg facebook event
20. september 2020 - 20. september 2020 • 130 - 210 kr

Kære gæst

Vi glæder os til at se dig til et skønt musikalsk show med Motor Mille.

Vigtig information om mundbind

Fredagens pressemøde med statsministeren og de nye retningslinier betyder, at du skal være ekstra opmærksom, hvis du ønsker at købe drikkevarer eller mad i Musikhusets café. 

Når du færdes  i Musikhusets foyer eller sale, er det ikke et krav at bære mundbind. Men hvis du ønsker at bestille drikkevarer i cafeen, så er der nu krav om, at alle skal bære mundbind. 

Vi håber på din forståelse, så vi kan passe godt på hinanden og få en god aften i Musikhuset. 

Vigtig information om dine billetter

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

De nye krav til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger, medfører at vi bliver nødt til at fordele publikum anderledes i salen. Vi har derfor fundet nye billetter til jer, der tager hensyn til, at der skal være ekstra afstand mellem publikum.  

Vi har sendt en mail med jeres nye billetter. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kom og dans med, når Motor Mille og hendes band til næste år optræder i Musikhuset med deres nye skøre, glade og musikalske show for børn mellem 1 og 99 år. 

Motor Mille og musikanterne garanterer et show fyldt med sange, musik, dans, sjov og ballade. Og de sørger også for, at alle kan være med og får en god og sjov oplevelse - uanset om det er første gang, man snører danseskoene eller ej.
I 2016 spillede Motor Mille for første gang med sit eget band. Siden da har den underholdende pige fra Ramasjang optrådt flere gange, og nu er det tid til at gentage succesen og dele både danseglæde og grinepauser med børnene. 

Så tag børn og bedstemor under armen, og glæd jer til at grine, danse og fjolle med den energiske og storsmilende Motor Mille, når hun med sit band står klar til at underholde børn og barnlige sjæle i det nye år. 

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
søndag d. 20. september 2020 Kl. 11.00 130 - 210 kr. Køb billet
søndag d. 20. september 2020 Kl. 13.00 130 - 210 kr. Køb billet