Myles Sanko

Myles Sanko


Fantastisk liveoplevelse med jazz/soulsanger Myles Sanko fra London

Myles Sanko, der bliver omtalt som soulmusikkens kærlighedsbarn, begyndte sin musikkarriere ved at synge og rappe til rytmerne fra DJ’s på natklubber.

Siden har han stået ansigt til ansigt med populære bands som Bijoumiyo, været support for den formidable Gregory Porter og arbejdet med funk-kongerne i gruppen Speedometer.

”For mig er musik nøglen til kommunikation mellem mennesker. Når jeg skriver, spiller og synger musik, så er det ikke for at passe ind i enten soul- eller jazzgenren – musikken kommer bare naturligt, og som den er,” forklarer Myles Sanko.

Lyt til nummeret Just Being Me fra Myles Sanko her:

Med sin ærlige, følsomme og ligefremme stil er han i stand til at koble fortid, nutid og fremtid. Myles Sanko indspillede sit debutalbum i 2013 – et minialbum ved navn Born in Black & White. Uden nogen form for reklame solgte albummer så godt, at Myles med det samme vidste, han havde fat i noget.

På det seneste album Just Being Me udforsker Myles Sanko sit indre jeg og er til stede i alle dele af musikken. Albummet udfordrer stil og genre og har fyldig instrumentalisering og farverige arrangementer.- det taler lige så højt og klart som et soul-album skal.

”Det her album handler om kærlighed, håb og politik. Just Being Me er begyndelsen på en ny musikalsk rejse. Det handler om mig, men i lige så høj grad om at dele med hinanden,” fortæller Myles Sanko.

Myles Sanko gæster Musikhuset som en del af Aarhus Jazz Festival 2019. Du kan læse mere om festivalen her

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris