Natlyst

Natlyst


Musikhuset genåbner med gratis koncerter

Musikhuset er efter mere end to måneder uden livekoncerter igen klar til at byde jer velkommen. Det fejrer vi med tre gratis koncerter med lokale stjernefrø i Musikhusets foyer. En af koncerterne er med aarhusianske Natlyst.

Med sangerinden Amanda Drew i front har Natlyst spillet flere gange på Spot Festival. Musikken spænder i feltet mellem symfonisk storladenhed og elektronisk fremdrift. På debutalbummet Modig fra 2019 tager det aarhusianske band det skrøbelige og gør det stærkt i fortællinger om seksualitet, depression og angst.

Bandets syv medlemmer skaber i natlige eksperimenter fortællinger, der rummer menneskeligt mørke, som både kan udfolde sig i omfavnelse og slagsmål. Orkestrets live shows bæres frem af kroppens naturlige dramaturgi og det højenergiske møde mellem musiker og menneske.

Bandet blev født og døbt i maj 2016. Knap et år senere i april 2017 udgav de deres første EP, Ti Skridt, som blev taget godt imod på diverse musikblogs. Fra da og frem til deres release af debutalbummet, MODIG, i marts 2019, har de spillet fyldte koncerter til bl.a. SPOT 2017, Copenhagen Jazz Festival 2018, SPOT Royal 2018 og SPOT 2019.

Koncerten streames live

Hvis du ikke har mulighed for at være til stede i Musikhuset, kan du opleve koncerten hjemme fra sofaen. Koncerten bliver streamet live på Musikhusets Facebook, Instagram og YouTube.

Praktisk information

Koncerten er for et siddende publikum. Der bliver opstillet 500 stole i foyeren, og gæsterne bliver placeret med et sædes mellemrum. Det er dog tilladt for grupper, som i forvejen har tæt kontakt, at sidde på sammenhængende pladser.

Der er indgang til koncerten via dørene ved Musikhusets café og separat udgang. Gæster får anvist en nummereret stoleplads i foyeren, inden de træder ind i Musikhuset. Gæster kan følge de opsatte skilte og personalets anvisninger, når de ankommer. Det er muligt at forsyne sig med drikkevarer i Musikhusets café, inden koncerten begynder.

Vi opfordrer gæster til at komme i god tid, så vi så vidt muligt undgår kødannelse.

Varighed: 1 time

​Arrangør: Musikhuset i samarbejde med Spar Nord Fonden


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris