Niels Lan Doky Trio

Niels Lan Doky Trio

Køb billet Følg facebook event
15. september 2020 • 255 kr

OBS: Koncerterne d. 30. april kl. 20 er flyttet til 15. september. 

Alle berørte gæster bliver kontaktet direkte. Læs mere: https://musikhusetaarhus.dk/corona/

___

Jazzpianisten Niels Lan Doky på sin første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år.  Turnéen fået navnet NIELS LAN DOKY 2020 og bringer ham forbi Musikhusets intime Lille sal. Niels Lan Doky og hans danske trio har siden dannelsen i 2011 høstet stor international anerkendelse, ikke mindst i lande som Japan, Sydkorea, Spanien og U.K., og albummet Scandinavian Standards udkom sågar hos Warner Music i USA i 2014.
Trioens karriere har i 2019 nået nye højder med bl.a. den internationale release af albummet Improvisation On Life, som siden 2017 kun har været tilgængeligt i Asien, men som i sommers udkom i resten af verden.

 
Trioens foreløbige kulmination skete ved deres koncert på dette års jazzfestival i San Javier i Spanien. Her høstede trioen stående ovationer og en kontinuerlig strøm af anmelderroser, der nærmest ingen ende vil tage. Den spanske presse skrev bl.a. “De spillede fra hjertet, og fik publikum til at løfte sig nogle centimeter over jorden, “Musik der trænger dybt ind i sjælen”, “En koncert fuld af skønhed” og “Formåede at efterlade publikum i en tilstand af forelskelse.” 
Niels Lan Dokys faste trio tæller udover ham selv to danske musikere, som er en generation yngre end kapelmesteren og hører til de allerstørste jazztalenter Danmark nogensinde har fostret, nemlig kontrabassisten Tobias Dall og trommeslageren Niclas Bardeleben. 


Niels Lan Doky har i en lang årrække tilhørt verdenseliten og har udgivet over 40 albums i eget navn og har vundet utallige priser, anerkendelser, guldplader m.v. i både Europa, USA, Canada og Asien. Han startede sin professionelle karriere i en alder af kun 13 år og har spillet med de fleste af jazzens største koryfæer.

Arrangør: Musikhuset Aarhus


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
tirsdag d. 15. september 2020 Kl. 20.00 255 kr. Køb billet