NOAH med Danmarks Underholdningsorkester

NOAH med Danmarks Underholdningsorkester

Køb billet
19. september 2020 • 380 kr

Eksklusiv koncert med NOAH og stort symfoniorkester i Musikhuset.

Med over en halv million månedlige lyttere på Spotify og udsolgte koncerter over hele landet rangerer Troels Gustavsen, bedre kendt som NOAH, som et af Danmarks allerstørste popnavne. Nu annoncerer han en ekslusiv koncertturné med Danmarks Underholdningsorkester. En turné, der bringer ham forbi Musikhusets vellydende Store sal.

NOAH er garant for pop fra allerøverste hylde og med sin personlige og melankolske lyd, har sangerens musik domineret de danske radiostationer og streamingtjenester de sidste syv år. Troels Gustavsen gik senest platin med albummet ”1988” og har et væld af hits i bagkataloget, som ”Alt Er Forbi”, ”Over Byen”, ”Før Vi Falder” og hans seneste single ”Alle Går I Stykker”.

Gustavsen har netop afsluttet en omfattende akustisk tour rundt i landets kirker, hvor han spillede for udsolgte sale. Nu skifter popfænomenet kirkerne ud med fem af landets største koncertsale. En af dem er Musikhusets Store sal. Her bliver det akustiske setup udskiftet med et af Danmarks mest anerkendte symfoniske orkestre, nemlig Danmarks Underholdningsorkester.

NOAH har altid drømt om at dele scenen med så stort et orkester:

“For de fleste musikere er det en drøm at få lov at optræde med et stort symfoniorkester, og til foråret går den drengedrøm i opfyldelse.”

Han løfter også lidt af sløret for, hvad der kommer til at ske:

”Man kan forvente sig en meget dynamisk koncert med smukke strygerarrangementer og pulserende pop-produktioner. Jeg glæder mig enormt meget, og jeg er sikker på, det bliver en af de største musikalske oplevelser, jeg personligt har været del af.” 

Det er ikke uvant for Danmarks underholdningsorkester at spille sammen med store popartister. De har tidligere gæstet Musikhuset og markeret sig med en række nyskabende koncertsamarbejder med blandt andre Mads Langer, HUSH og Burhan G.

I 2020 drysser Danmarks Underholdningsorkester symfonisk magi og ekstra stjernestøv over NOAHs fængende popmelodier, når de sammen giver velkendte sange et helt nyt format i Musikhuset.

Arrangør: Musikhuset Aarhus


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
lørdag d. 19. september 2020 Kl. 20.00 380 kr. Køb billet