Nøddeknækkeren

Nøddeknækkeren

Magisk juleeventyr som ballet

Nøddeknækkeren vender tilbage med dansende snefnug, valsende blomster, frække mus, tårnhøje juletræer, iskolde snedronninger, varmblodede sukkerfeer, prinser og prinsesser, kinesere, arabere og meget mere. I den imponerende fortælling virvles du ind i et magisk univers af ballet, musik, smukke kostumer og imponerende dansere.

Fremført af Den Kongelige Ballet og Aarhus Symfoniorkester

Den Kongelige Ballet træder dansen og fortæller historien om Nøddeknækkeren og tryllebinder dig til eventyret om Marie og hendes nøddeknækkerprins med alt, hvad det rummer af trylleri og magi. Fra orkestergraven leverer Aarhus Symfoniorkester Tjajkovskijs smukke musik.

Nøddeknækkeren er rent trylleri

Nøddeknækkeren er alletiders juleeventyr og fremkalder tindrende og forventningsfulde barneøjne hos såvel de yngste som de ældste familiemedlemmer. Den underfundige og sælsomme fortælling appellerer på tværs af generationer til enhver, der elsker jul. Så Aarhus Symfoniorkester, spil lystigt op, nu begynder dansen. Juleeventyret om Nøddeknækkeren udspiller sig i december 2017 i Aarhus.

Balletten bliver opført med den elegante og klassiske koreografi af George Balanchines og i scenograf Anthony Wards farverige dekorationer og kostumer.

Gratis optakt

Der er gratis optakt med oplæg af karakterdanser Morten Eggert før hver forestilling. Det foregår 45 min. før hver forestilling i lokalet Det Høje C på anden balkon i Musikhuset.
29/12: kl. 18.45
30/12: kl. 12.15 og 16.15

Forestillingens varighed: 2 timer og 05 minutter inkl. en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

Køb dine billetter her på siden.