Oh happy day

Oh happy day

Køb billet
25. februar 2022 • 170 - 350 kr

Glæd dig til en sjov og musikalsk fortælling, der byder på fælles glæde og himmelsk gospelsang, når Folketeatret gæster Musikhuset med Oh Happy Day.

Kærlighed, komedie og sang væves sammen på skønneste vis i Folketeatres teaterversion af succesfilmen Oh Happy Day fra 2004, som du kan opleve i Musikhusets Store sal i januar 2022.

Oh Happy Day er en varm og humoristisk fortælling om sang, som forløser og en grå hverdag, der får kulør, da gospelsangen holder sit indtog i den stillestående landsby. Især ruskes der godt og grundigt op i Hannah, som står midt i livet og længes efter noget mere end samværet med revisormanden Carsten. Hun og veninden Grethe synger i det lille, lokale kirkekor sammen med præstekonen Kirsten, søde Lasse, kiksede Krüger og Preben, der ledsager på orglet, når han da ikke fortæller om sine børnebørn. 

Samværet og sandkagen er vigtigere end sangen. Men da Hannah og Grethe oplever en koncert med et stort, berømt gospelkor, vækkes kvindernes lyst til selv at synge gospel. Ved skæbnens tilsnigelse er Hannah skyld i en trafikulykke, der sender gospelkorets karismatiske leder, Jackson, på hospitalet. Her opsøges han af den brødebetyngede Hannah og den foretagsomme Grethe, der beder ham hjælpe med at sætte fut i deres lille kirkekor. Det er dog ikke kun korets lyst til sang, der sættes i gang ved Jacksons hjælp.

Stærke skuespillere i de bærende roller

I rollerne som veninderne Hannah og Grethe, kan publikum opleve Marie Mondrup og Ulla Vejby, især kendt for sin rolle som stuepigen Edith i TV2's Badehotellet, samt Christopher Læssø som Jackson der - selvom han i denne teaterudgave ikke er fra USA, men fra Nørrebro – er så friskt et pust i landsbyens andedam, at han vækker både gejst og gnidninger blandt den lille korgruppe og deres familier.

I Folketeatrets teaterversion af Oh Happy Day medvirker desuden et stort hold af både velsyngende og morsomme skuespillere, som til slut flankeres af et vaskeægte aarhusiansk gospelkor.

Oh Happy Day – det bliver en god dag, når vi ses til fælles glæde og sang, der løfter sig mod himlen fra Musikhusets Store sal.

Medvirkende

Marie Mondrupy, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling, Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Jakob Højlev Jørgensen, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl m.fl.

Bearbejdelse: Rolf Heim og Ninette Mulvad
Instruktion: Rolf Heim


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
fredag d. 25. februar 2022 Kl. 20.00 170 - 350 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Forudbestil til pausen
Forudbestil til pausen
NEM Pause

Undgå kø og forsyn dig med vin, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks i pausen. 

85 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr