Palestine Youth Orchestra

Palestine Youth Orchestra

Køb billet Følg facebook event

Dato

11. august 2019 kl. 19.30

Palestine Yout Orchestra optræder for første gang i Danmark. Det gør de under ledelse af den anmelderroste hollandske dirigent Vincent de Kort og sammen med den talentfulde palæstinensiske sanger Nai Barghouti. 

Koncerten er en fejring af kærligheden, og på programmet er der blandt andet musik fra Bizets Carmen, Tchaikovskys Romeo og Julie, Saint-Saens Samson og Dalilah samt Wagners Tristan og Isolde.

På deres musikalske rejse vil orkesteret levere store numre fra det omfattende udvalg af arabiske sange fremført i nye arrangementer for symfoniorkester. Det bliver en unik mulighed for at opleve perler fra det arabiske symfoniske repertoire.

Multikulturelt ungdomsorkester

Palestine Youth Orchestra er et helt særligt ungdomsorkester. Mange af de unge musikere er øvet i både arabisk og vestlig klassisk musik. Deres alsidighed har fanget publikum rundt om i Europa og Mellemøsten.

Med rod i det nationale palæstinensiske musikkonservatorium har orkesteret leveret koncerter i store koncerthuse i Tyskland, Grækenland, Italien, Frankrig og Storbrittanien samt festivaler som BBC Proms, Ravello, Florence og Aix-en-Provence.

Internationalt anerkendt sangerinde

Nai Barghouti er en palæstinensisk sanger, komponist og fløjtespiller. Hun begyndte sin sangkarriere i 2011 i en alder af 14 år. Senere i livet opdagede hun sin passion for komposition og begyndte at udtrykke sin holdning til undertrykkelsen af sit folk i musikken.

Hun har optrådt for udsolgte koncertsale i flere byer blandt andet Cairo, Jerusalem, Kuwait, Ramallah, Acre, Bethlehem, Haifa, Nazareth og Beirut.

En af Nais mest betydningsfulde musikalske præstationer var da hun optrådte i FNs hovedkvarter i New York i november 2013. Som kommentar til den optræden skrev den berømte britiske musiker Roger Waters (Pink Floyd) om hende: "Så charmerende, så smuk, så selvsikker og sååååååå musikalsk."

Varighed: 2 timer. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Det Jyske Musikkonservatorium