Pernille Rosendahl

Pernille Rosendahl


Pernille Rosendahl gæster Musikhuset med helt ny musik.

Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig - karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra Toppen af Poppen.

I dag er Pernille Rosendahl en af de mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere, danskerne har lært at kende siden hun i starten af årtusindeskiftet med indiepop-orkesteret Swan Lee satte sig solidt på popmusikken herhjemme.

Hun står bag en perlerække af hits - fra i ørefaldende og storladne pophits til inderlige og personlige sange. Hun har optrådt alene og med forskellige bands og har gennem tiden solgt flere hundrede tusinde albums og givet koncerter på såvel stadioner som kirker.

Pernille Rosendahl var senest med i musikprogrammet Toppen af Poppen, hvor hun høstede store roser for sine personlige fortolkninger, bl.a. af Lis Sørensens Mine øjne de skal se. 

Pernille Rosendahl revisited

Gennem hele Pernille Rosendahls succesfulde karriere står det klart, at hun evner at ramme publikum lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst og efterlader allerstørst indtryk. Med et sådant nærvær kommer sangerinden til at lukke publikum ind og tager dem med på en rejse i sit fantastiske og enestående musikalske univers ført an af den signifikante stemme, som kun tilhører Pernille Rosendahl.

For en stor del af det århusianske publikum bliver koncerten et genhør med et at de største øjeblikke fra Kulturhovedstadsåret 2017 i Musikhuset. Her stod Pernille Rosendahl sammen med den svenske koreograf Marie Brolin-Tani bag den smukke iscenesættelse af Susanne Biers film Elsker dig for evigt. Musikken til forestillingen var omarrangerede versioner af sangene fra Pernille Rosendahls første soloalbum Dark Bird fra 2016. Nu kan det århusianske publikum kan glæde sig til at genopleve sangene i deres originale ham, sammen med nogle af Pernille Rosendahls nyeste sange.

Aktuel med ny EP

Pernille Rosendahl har netop udgivet EP'en The Hurt, der har fået fem stjerner i Gaffa. Sangene er personlige og rørende, og Pernille Rosendahls vokal er som altid imponerende og dristig. Glæd dig til at opleve sangene live i Symfonisk sal.

Du kan lytte til EP'ens titelnummer her: 

BEMÆRK: Indgangen til koncerten foregår via Skovgaardsgade, da Musikhusets foyerindgang er lukket denne aften.

Varighed: 1 time og 30 minutter uden pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris