Peter Sommer & Tiggerne

Peter Sommer & Tiggerne

Køb billet
31. oktober 2020 • 355 kr

Kun to år efter det såvel kunstnerisk som kommercielt succesfulde ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’-album, er Peter Sommer med drømmebandet Tiggerne tilbage i fuld vigør med albummet ’Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund’. I den forbindelse tager de et kig forbi Musikhuset Aarhus! 

Albummet har fået fremragende anmeldelser:

* * * * *

Rockpoeten rammer os i hjertet gang på gang

GAFFA
* * * * *

Peter Sommer har lavet et album, der går lige ind. I hjertet. Han mestrer både at lyde som en deprim fransk visesanger og en festfyrig rock-troubadour.

Jyllands-Posten

Peter Sommer & Tiggerne er på toppen efter et par travle år, hvor der på livefronten er blevet fulgt op på albumsuccesen ’Elskede at Drømme, Drømmer om at Elske’, som høstede flere priser, airplay og anmelderroste koncerter. Peter Sommer & Tiggerne vender nu tilbage til de store spillesteder og koncerthuse med koncerter, der kigger fremad med et nyt album i bagagen og udvalgte sange fra det store bagkatalog.
Peter Sommer fortæller om det nye album: ’Når man vælger at gå med det der berømte flow, opleves det netop som en stærk strøm hen over ujævn bund. Fart på, alt kan ske. Som i en drøm, der blev til et album! Drømmen vi elskede at drømme på sidste album, er egentligt fuldstændig intakt her på Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund: et hak længere ind mod ens kerne, et hak længere ud mod alle de andre.’


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
lørdag d. 31. oktober 2020 Kl. 20.00 355 kr. Køb billet