Pippi

Pippi

Køb billet
06. november 2021 - 07. november 2021 • 185 - 340 kr

Tag børnene med i Musikhuset og se Folketeatrets fantastiske forestilling om Pippi Langstrømpe, verdens stærkeste og mest finurlige pige.

Folketeatret er tilbage i Musikhuset med endnu en forrygende teaterforestilling for børn og familier. Denne gang kan publikum glæde sig til Astrid Lindgrens elskede børnebogskarakter Pippi Langstrømpe. Glæd jer, for det bliver på alle måder en underholdende aften.

"Her kommer Pippi Langstrømpe“ gjalder det gennem de fredelige gader, da Pippi med det ræverøde hår ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla. Sådan en mærkelig pige har folk i byen aldrig mødt før. De pæne og artige nabobørn, Tommy og Annika, bliver straks gode venner med Pippi: Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene har hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede rundt på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe. Men Pippi lader sig heldigvis ikke begrænse, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det!

Alle elsker Pippi

Astrid Lindgrens fortællinger om Pippi Langstrømpe, skabt i 1945, er kendt og elsket i hele verden blandt mange generationer, og den vidunderlige Pippi er stadig mange børns heltinde. Hun tør vende de voksnes mærkelige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige, både fordi hun kan løfte en hest, og fordi hun kan finde ud af at bo helt alene. Pippis fantasi er også stærk og levende, og det er godt, når man har en mor i himlen, en far, der er sørøver og en Frk. Prysselius, der vil sende én på børnehjem.

Denne version af Pippi Langstrømpe er livlig, men også tilsat et strejf af alvor, der ikke skjuler, at Pippi savner sine forældre. Forestillingen byder på et genhør med Georg Riedels skønne melodier, som huskes fra tv-serien fra 1968.

Folketeatret er kendt for at lave fantastiske forestillinger for børn i alle aldre. Blandt deres populære og anmelderroste forestillinger kan nævnes Emil fra Lønneberg, Peter Pan og Robin Hood. Så tag børnene i hånden og glæd jer til endnu en skøn og sjov forestilling for hele familien, når Musikhusets Store sal åbner dørene for Pippi Langstrømpe i november.

Forestillingen er anbefalet fra 6 år og op. 

Medvirkende: Anne Laybourn, Siw Ulrikke Maibom, Jacob Weble, Ulrik Windfeldt-Schmidt, m.fl.

Instruktion og bearbejdelse: Birgitte Næss-Schmidt

Oversættelse og bearbejdelse: Ninette Mulvad

Scenografi: Benjamin la Cour

Kapelmester og arrangør: Anders Ortman 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
lørdag d. 06. november 2021 Kl. 16.00 185 - 340 kr. Køb billet
søndag d. 07. november 2021 Kl. 12.00 185 - 340 kr. Køb billet
søndag d. 07. november 2021 Kl. 16.00 185 - 340 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Forudbestil til pausen
Forudbestil til pausen
NEM Pause

Undgå kø og forsyn dig med vin, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks i pausen. 

85 kr
Køb