Poul Krebs & Danmarks Underholdningsorkester

Poul Krebs & Danmarks Underholdningsorkester

Køb billet Følg facebook event
17. oktober 2021 • 380 - 430 kr

Glæd dig til en eksklusiv koncertoplevelse, når Poul Krebs og Danmarks Underholdningsorkester går på scenen i Musikhusets Store sal til oktober.

Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på flere generationslag, hvor musikken lever i nærværet, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde. I 2021 tager historiefortælleren på efterårstour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, og den 17. oktober kan du opleve dem live til en storslået koncert i Musikhuset.

Nostalgiens mester

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigående relationer. Det er ganske enkelt forfriskende, når Poul Krebs, med en underspillet facon, taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid. Han har leveret et hav af hits, heriblandt Johnny han var lige ved at blive sindssyg, Morrison, Dylan og Elvis, Hør suset og Sådan nogen som os, den legendariske kærlighedssang, som de fleste danskere kan skråle med på.

Historier fra Poul Krebs sange sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Han har i løbet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer. Han er af anmelderne blevet rost adskillige gange for sin musikalske genialitet.

En af dansk poprocks bedste iagttagere.

BT

En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse.

Jyllands-Posten

En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.

GAFFA

Klassikere i nye klæder

Nu drager Krebs på tour, akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, for at levere musikalske oprejsninger til efterårslandet. Danmarks Underholdningsorkester er garant for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed er buzzwords som de gennem mere end 70 år har fornyet og forfinet.

Forvent originalitet, østjysk hjertevarme og nye fortolkninger af klassikere, når en af Danmarks mest populære musikere, Poul Krebs går på scenen sammen med Danmarks Underholdningsorkester i Musikhuset den 17. oktober.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
søndag d. 17. oktober 2021 Kl. 20.00 380 - 430 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Forudbestil til pausen
Forudbestil til pausen
NEM Pause

Undgå kø og forsyn dig med vin, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks i pausen. 

85 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr