PRINCE Tribute - The Purple Xperience

PRINCE Tribute - The Purple Xperience


The Purple Xperience er et band uden lige. Fem mand høj, og fra Princes fødeby Minneapolis i Minnesota. De har turneret USA tyndt siden bandets begyndelse i 2011, og stifterne Dr. Fink og Marshall Charloff har skabt den bedste og mest autentiske gengivelse af Prince og The Revolution. De har nu underholdt over 300.000, og er nu klar til at indtage Skandinavien.

Frontmanden Marshall Charloff ikke bare efterligner Princes magiske talent på hans egen unikke vis, han har også en fortid med den nu afdøde kunstner. Han spillede med i 94 East, hvor han både spillede keyboards og guitar, og Prince var lead-singer. Og bandets bagmand Pepe Willie er ansvarlig for både Princes og Marshall Charloffs karrierer.

Musikere i verdensklasse

Marshall Charloff har fokus på at The Pruple Xperience kun tæller musikere i absolut verdensklasse, og består af; New Power Generations Tracey Blake på lead guitar, bassisten fra Christina Aguilera og Backstreet Boys’ bands, Ron Long, Ron Caron fra The Rembrandts og Tina an the B sides, og New Power Generations keyboardspiller. Alt I alt et hold der ikke kan matches.

Glæd jer til en funkfest uden lige, når The purple Xperience giver den gas i Musikhuset den 15. marts 2019. Det er en af de eneste chancer for at opleve dette band i Danmark på deres skandinaviske turné.


Varighed: 2 timer og 5 minutter inkl. en pause. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris