Rasmus Lyberth

Rasmus Lyberth


Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

De nye krav til afstand mellem publikum og størrelsen på forsamlinger medfører, at vi bliver nødt til at fordele publikum anderledes i salen til dette arrangement. Vi har derfor fundet nye billetter til jer, der tager hensyn til, at der skal være ekstra afstand mellem publikum.  

Vi har sendt en mail med jeres nye billetter. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

-----------------------------------------------

Den store stemme fra Grønland vender tilbage til Musikhuset.

Han kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere. Det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange live.

Fængslende stemme

Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner. Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet hos publikum. Som en anmelder i Midthimmerlands Folkeblad beskrev en koncert med Rasmus Lyberth.

En oplevelse i særklasse, en forførerisk aften i selskab med Rasmus Lyberth og band var en fantastisk varm og eventyrlig oplevelse

Midthimmerlands Folkeblad

Skaber fokus på Grønland

Den grønlandske sanger, sangskriver og skuespiller har siden 1970’erne været et af Grønlands mest populære ansigter. Med sin musik og kunst har han sat fokus på landet mod nord hos et internationalt publikum, og hans kunstneriske engagement har sikret Grønland en af de mest populære, kunstneriske repræsentanter nogensinde. Rasmus Lyberth har optrådt i hele verden og har modtaget et hav af priser.

Han er en kunstner og altid en uforglemmelig oplevelse – uanset om publikum lytter til ham i Royal Albert Hall i London, eller til en af hans særdeles populære julekoncerter, der år efter år fylder Christians Kirke på Christianshavn med et begejstret publikum.

Rasmus Lyberth bliver ved denne koncert akkompagneret af Christian Søgaard på piano. 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris