Rejsen til månen

Rejsen til månen


En musikalsk tegneforestilling for hele familien med Jacinta Madsen

“Hvorfor lyser månen om natten, og hvem tænder dens lys? Er det rigtigt, at der bor en dreng deroppe, og er det ham, som tænder månens lys? Det vil pigen på Jorden finde ud af.” 

Børnemusikgruppen ÆSKEN og illustrator og kunstner Jacinta Madsen fremtryller en forunderlig koncert, som samtidig er fortællingen om drengen på månen og pigen på jorden. Undervejs bliver historien bragt til live gennem live-illustration, og publikum bliver gennem forestillingen aktivt inddraget.

Forestillingen er skrevet i samarbejde med kunstner og illustrator Jacinta Madsen, der har været konceptudvikler på DR’s børnekanal Ramasjang, hvor hun bl.a. har været vært i serien Monsterbuster.

Om Æsken

ÆSKEN er et prisvindende børnemusikorkester, som spiller inddragende, humørfyldt og energisk musik for børn i alle aldersgrupper og deres forældre! 

Æsken vandt i december 2017 en Danish Music Awards i kategorien Børnejazz. De nominerede var udvalgt, fordi de i særlig grad har været med til at udbrede glæden og kendskabet til jazzmusik for børn, hvilket er særligt vigtigt for Æsken, da netop kommunikationen med børn og formidling af spilleglæde er helt essentielt for gruppen.

Æsken spiller inddragende koncerter, men spiller og skriver også flere forskellige Musikteaterforestillinger, laver workshops og holder inspirations-foredrag.

Fælles for alt hvad Æsken laver er, at gruppen er drevet af hjerteblod for børn, for legen og for musik. Æsken er skabt af de to musikanter og tumultører Lasse Bech Kiilerich (drm., voc.) og Sidsel Bech Kiilerich (gt., voc.), og ledsages af spillekumpanerne Kristian Koldbro (bas), Janus Holst Aaen (gt., voc.) og Lasse Enø (sax).

ÆSKEN har eksisteret siden 2015 og har turneret i hele Danmark, og har spillet koncerter til bl.a. Aarhus Jazz Festival, Riverboat Jazz Festival, Tunø Festival, filmfestivaler, børnefestivaler og mange, mange andre steder.

 

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris