Robin Hood

Robin Hood

Køb billet
Venteliste
Følg facebook event
19. februar 2021 - 20. februar 2021 • 185 - 340 kr

Charme, slåskampe og social ulighed i Sherwoodskoven.

Årets familieforestilling fra Folketeatret er en livlig og humoristisk version af den kendte fortælling om Robin Hood og hans bande, som huserer i Sherwoodskoven og stjæler fra de rige for at give til de fattige. Anmelderne er vilde med forestillingen og har kastet masser af stjerne efter Folketeatrets Robin Hood

* * * * *

Folketeatrets opsætning af Robin Hood er ikke kun en eventyrlig rejse tilbage til 1100-tallets England, men også samfundsrelevant og satirisk familieunderholdning i verdensklasse.

Børn i byen
* * * * *

På folketeatret laver de både en sjov og underfundig forestilling, der rammer lige ned i ethvert hjerte, stort som lille.

Out & About
* * * * *

Folketeatrets Robin Hood er en stærkt underholdende og engagerende familiekomedie i højt tempo(...)

Jyllands-Posten

Der er både eventyr, romantik og slåskampe og en ærlig harme over social ulighed på spil i Robin Hood, og mange af de elskede figurer og scener, som vi husker, er også med: Den ikke helt fromme Broder Tuck, den stærke lille John, som er mester i stokkekamp, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, den grådige Prins John, som misbruger sit job som vikar for sin bror, Kong Richard og ikke mindst Lady Marian, hvis hjerte Robin Hood vinder i en bueskydningskonkurrence.

Men ikke alt er ved det gamle, for kvinderne omkring denne kække bande af mænd slår fra sig mindst lige så godt som mændene, som de er overlegne i både kløgt, mod og bueskydning. Det er også kvinderne, der spiller en afgørende rolle, da Robin Hoods sans for livets uretfærdighed vækkes. Vi oplever Robins udvikling fra ubekymret drengerøv til bevidst, ung mand, der tager ansvar for at ændre samfundets uretfærdigheder. Hvis vi ikke hjælper hinanden, er vi ilde stedt.

Dramatiker: Ken Ludwig
Oversættelse: Henrik Lykkegaard
Instruktion: Frede Gulbrandsen
Scenografi: Julie Forchhammer
Kapelmester: Jullie Hjetland

Medvirkende: Christopher Læssø, Emilie Rasmussen, Jesper Riefensthal, Morten Christensen, Jon Lange, Louis Bodnia Andersen, Josefine Tvermoes, Mathias Sprogøe Fletting.

Forestillingen anbefales fra 6 år og op.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Venteliste fredag d. 19. februar 2021 Kl. 18.00 Venteliste 185 - 340 kr. Køb billet
Venteliste lørdag d. 20. februar 2021 Kl. 12.00 Venteliste 185 - 340 kr. Køb billet
Venteliste lørdag d. 20. februar 2021 Kl. 16.00 Venteliste 185 - 340 kr. Køb billet