Rune Klan

Rune Klan


Rune Klan byder endnu engang indenfor i sit magiske univers - med noget på hjerte!

Nu har du endelig mulighed for at opleve den uforlignelige gøgler og entertainer Rune Klan med showet Håbefuld live i Musikhuset. Anmelderne var vilde med showet, som de blandt andet skrev følgende om:

* * * * *

Rune Klan er i sit nye show 'Håbefuld' både sjov, tankevækkende, spektakulær og rørende - det er ret godt gået.

Ekstrabladet
* * * * *

Der er Matthesen. Der er Rune Klan. Og så er der alle de andre

POV
* * * *

Rune Klan kan noget, der er ret særligt for den danske komediescene. Han kan kombinere det følsomme, intelligente, infotainende, poetiske og seriøst sjove med sine tryllekunster og Jørgen Clevinske opfindsomhed.

Politiken

Et sjovt tvist til rollen som far

Rune Klans forrige show hed Barnløs, og da han ramte de danske scener med showet, blev han hyldet som ’modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende’.

Barnløs handlede om Rune Klan og hustruens årelange kamp for at få et barn. Siden har de adopteret en dreng fra Sydafrika, så omdrejningspunktet i det nye show Håbefuld var naturligt nok også komikerens nye rolle som far. I det hele taget kommer faderbegrebet under kærlig behandling, når Rune Klan dykker ned i forholdet til sin egen far. Om fraværende og nærværende fædre. Om forholdet mellem arv og miljø. Om minder og meget, meget mere.

Alt sammen selvfølgelig krydret med trylleri, magi og en god gang humor. For Rune Klan har en efterhånden velkendt og helt særlig showform, der med effektfuld snilde og et charmerende glimt i øjet blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse. 

Med afsæt i personlige oplevelser og verden omkring os vil Rune Klan, med sædvanlig selvironisk distance, give sit bud på at være Håbefuld. Glæd dig, det bliver forrygende morsomt.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris