Sebastian Band

Sebastian Band

Køb billet
18. februar 2021 • 405 - 455 kr

Legende fejrer 50 års jubilæum i Musikhusets Store sal.

I 2021 er det 50 år siden, Sebastian udgav sit debutalbum og brød gennem lydmuren på den danske musikscene. Det bliver fejret med en turné og et brag af en koncert i Musikhusets største sal.

En koncert med Sebastian i selskab med sit stærke band er i en klasse for sig. Vær med, når troubadouren og bandet fejrer 50 forrygende år og tryllebinder publikum med smukke tekster, melankolsk stemme og fabelagtigt sammenspil.

Årtier med stærk poesi og store hits

Når Sebastian møder sit publikum fra scenen, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Sebastian er én af Danmarks helt store kunstnere. En kunster, der har noget at sige til både unge og ældre. Fra dem, der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort og mange flere til dem, der i Toppen Af Poppen på TV2 i 2015 opdagede eller genopdagede Sebastian.

Gensyn med alle de fede sange

Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt giver sit publikum et udsøgt rids af sange fra et halvt århundrede.

Glæd jer til at dykke ned i alle de store hits som Når lyset bryder frem, Hvis du tror du er noget,  Måske ku vi, Du er ikke alene, Romeo, Den lille malkeko, Stille før storm, Her er en sang, Dejlig indeni, Sommerfuglen, Lille hjertesang, Danser på vulkaner, Vårvise, Med dig hele vejen,  Hodja fra Pjort, Fuld af nattens stjerner, Rose, Den sidste vals, 80 ´ernes Boheme, Vindens glemte sange, Cirkusvognen, Nana og mange flere.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
torsdag d. 18. februar 2021 Kl. 20.00 405 - 455 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
NEM-pose - 1 person

Posen indeholder:

1 dåseøl

1 kildevand

Snacks


95 kr
Forudbestil til pausen
Forudbestil til pausen
NEM Pause

Undgå kø og forsyn dig med vin, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks i pausen. 

65 kr