Sebastian Band

Sebastian Band

Køb billet
Venteliste
Følg facebook event
15. maj 2021 - 15. maj 2021 • 405 - 455 kr

Kære gæst

Musikhuset er midlertidigt lukket til og med 7. februar 2021 på grund af Corona. Det betyder desværre, at vi ikke kan afholde koncerten med Sebastian og band, som vi ellers havde glædet os til.

Vi er glade for, at vi i samarbejde med Sebastian er lykkes med at finde en ny dato.

Koncerten den 7. februar er flyttet til den 15. maj​.

Hvad sker der med jeres billetter?

I beholder jeres nuværende billetter, der gælder til samme plads i salen på den nye dato. Har I købt pausedrinks, NEM-pause eller menuer sammen med billetten, flyttes de sammen med billetten til den ny dato.

Vi har sendt en mail til alle billetkøbere med nærmere info. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ringe til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Du kan læse mere om refusion af billetter her.

-------------------------------------------------------------------------

Oplev legenden Sebastian fejrer 50-års jubilæum i Musikhusets Store Sal.

I 2021 er det 50 år siden, Sebastian udgav sit debutalbum og brød gennem lydmuren på den danske musikscene. Det bliver fejret med en turné og et brag af en koncert i Musikhusets største sal.

Vær med, når troubadouren og bandet fejrer 50 forrygende år og tryllebinder publikum med smukke tekster, melankolsk stemme og fabelagtigt sammenspil, og hør Sebastian synge de ikoniske klassikkere såsom Du er ikke alene, Hodja fra Pjort og Romeo live i Store Sal.

Nyt album til tops på hitlisten

I oktober 2020 udkom Sebastians seneste album Live - hele vejen, som er hans første egentlige studiealbum siden Miraklerns Tid fra 1990. Albummet er allerede strøget helt til tops på IFPIs hitliste, som er Danmarks officielle hitliste. I videoen herunder kan du få en lille smagsprøve på det nye album. 

Sebastian er glad for den flotte modtagelse, albummet har fået blandt lytterne: ”Jeg synes det er flot i betragtning af, at der ikke har været så meget pressedækning på albummet. Det er sjovt at tænke på, at ’Når lyset bryder frem’-sangen er på førstepladsen igen her 48 år efter at den var på førstepladsen første gang."

Årtier med stærk poesi og store hits

Når Sebastian møder sit publikum fra scenen, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Sebastian er én af Danmarks helt store kunstnere. En kunster, der har noget at sige til både unge og ældre. Fra dem, der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort og mange flere til dem, der i Toppen Af Poppen på TV2 i 2015 opdagede eller genopdagede Sebastian.

Gensyn med alle de fede sange

Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt giver sit publikum et udsøgt rids af sange fra et halvt århundrede.

Glæd jer til at dykke ned i alle de store hits som Når lyset bryder frem, Hvis du tror du er noget,  Måske ku vi, Den lille malkeko, Stille før storm, Her er en sang, Dejlig indeni, Sommerfuglen, Lille hjertesang, Danser på vulkaner, Vårvise, Med dig hele vejen, Fuld af nattens stjerner, Rose, Den sidste vals, 80 ´ernes Boheme, Vindens glemte sange, Cirkusvognen, Nana og mange flere.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Venteliste lørdag d. 15. maj 2021 Kl. 17.30 Venteliste 405 - 455 kr. Køb billet
Venteliste lørdag d. 15. maj 2021 Kl. 20.30 Venteliste 405 - 455 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
NEM-pose 1 person

1 dåseøl
1 kildevand
Snacks


95 kr
Køb
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
NEM-pose 2 personer

2 små flasker kølig rosévin
2 engangsglas
2 kildevand
Snacks


235 kr
Køb
Forudbestil til pausen
Forudbestil til pausen
NEM Pause

Undgå kø og forsyn dig med vin, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks i pausen. 

85 kr
Køb
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Køb
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr
Køb