Signe Svendsen

Signe Svendsen


Opvarmning: Ginne Marker

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske musikscene.
Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum.

Signe Svendsen har indtil videre haft en begivenhedsrig start på 2020. Hun blev den 25. januar hyldet, da hun modtog Odense Live Hovedprisen for sine forrygende liveoptrædener. Den 31. januar udsendte hun et spritnyt album, der hedder DET FORLYDER, hvilket er det bliver det fjerde album I rækken.Nu tager hun på turné med sit band, som tæller nogle af landets fineste musikere: Lars Skjærbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Mads Andersen (Marie Key, Alberte). Disse mennesker er musikere ind til benet, med en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette.

” Jeg har været meget ude solo, altså alene på scenen, så jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle på turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en nærværende og intens oplevelse” - siger Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er på dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende på verden omkring os.

Varighed: 1 t. og 40 min. inkl. pause 

Arrangør: Musikhuset Aarhus


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris