Sigurd fortæller om de græske guder

Sigurd fortæller om de græske guder


Oplev Sigurd Barretts teaterkoncert for hele familien om de græske guder.

Holdet bag Sigurds Danmarkshistorie står klar med en ny familieforestilling til foråret 2021: Sigurd fortæller om de græske guder. Med musikere, dansere og skuespillere tager Sigurd børn, voksne og bedsteforældre på en eventyrlig rejse gennem de græske guders eventyrlige univers, og vi møder både Zeus, Odysseus, heksen Kirke, Mor Jord, Far Himmel, Poseidon – og ikke mindst Gud for Bøvl. Sigurds Danmarkshistorie høstede stående applaus 24 gange på Østre Gasværk Teater, og anmelderne var vilde med forestillingen. 

* * * * *

Forestillingen emmer af en enorm energi og livsglæde, hvilket gør man ikke kan lade vær med at blive revet med af stemningen.

Scenekanten
* * * *

Sigurds skønne og entusiastiske energi på scenen gør ham ideel til værtsrollen

Jyllandsposten
* * * *

Sigurd leverer, de normalt kringlede, fortællinger... i øjenhøjde med børnene; tilsat lidt fantasi og en god portion gakket humor, som går rent ind hos ungerne.

Børn i byen

Hvem var Zeus? Hvor stammer de olympiske lege fra? Og fandtes der engang uhyrer med syv hoveder?

Farshad Kholgi og Anne Suppli har hovedrollerne, mens Sigurd Barrett er fortælleren, der tager publikum med til det gamle Grækenland, hvor vi møder Zeus og Hera, Apollon, Poseidon – og alle de andre.

Den nye teaterkoncert Sigurd fortæller om de græske guder er baseret på Sigurd Barretts bestsellerbog af samme navn fra 2014. Med Sigurds iørefaldende musik, fremført af Sigurds liveorkester, store danseoptrin og rørende fortællinger er dette en forestilling for mange aldre.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris