Silas Bjerregaard

Silas Bjerregaard


Turboweekend frontmand solo i Musikhuset med nye sange

Efter 12 år som forsanger i bandet Turboweekend, er Silas Bjerregaard klar til sin første solo-turné, som han vil tage forbi Musikhuset.

Silas Bjerregaard deltog i efterårets udgave af det populære tv-program Toppen Af Poppen og gjorde sig i første program særligt bemærket med sin smukke og rørende fortolkning af Sko/Torp’s nummer Dolphin Girl.

Første solo-turné

Silas Bjerregaard er nu klar til at stå på egne ben, men rødderne er ikke glemt og publikum kan forvente musik af den samme høje kvalitet, der har kendetegnet Turboweekend. Toppen Af Poppen har bragt ny inspiration med sig, og til spørgsmålet om hvad man kan forvente af solo-turnéen svarer Silas: ”Jeg har skrevet en masse ny musik henover sommeren og efteråret, som jeg glæder mig sindssygt meget til at give et liv derude. Der er både til hjertet, til hjernen og til fødderne. Jeg kommer nok også til at tage udvalgte sange med fra Toppen Af Poppen.”

Nyt hold klar til magiske øjeblikke i Musikhuset

Silas er kendt som forsanger i det succesfulde og populære band Turboweekend, der siden 2006 har udgivet fire anmelderoste albums og spillet utallige koncerter, både i og uden for Danmark. Bandet har gennem årene oparbejdet et velfortjent ry som et af landets bedste livenavne, hvilket resulterede i en Danish Music Award pris som årets danske livenavn i 2011. Ud over dette har Turboweekend gjort sig bemærket ved at have fået en række af deres sange remixet af prominente DJ’s såsom hollandske Tiësto og engelske Joker.

Selvom Silas nu står på egne ben, er han ikke alene. Han siger: ”Jeg har samlet et fedt nyt hold af talentfulde musikere, og jeg glæder mig til at slippe en helt ny slags energi fri, så der kan opstå nogle nye magiske øjeblikke”.

Varighed: 1 time og 30 minutter. Bemærk, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris