Sinne Eeg Group

Sinne Eeg Group

Jazzsangerinden Sinne Eeg spiller under Vinterjazz 2018 med et stjernespækket band og fejrer her udgivelsen af hendes nye album ”Dreams”, som er optaget i USA med amerikanske musikere samt hendes faste pianist gennem mange år, Jacob Christoffersen.

Ved denne koncert spiller bandet en række af de nye sange. Det bliver en god blanding af Sinne Eeg egne vidunderlige sange samt udvalgte sange jazzens standardrepertoire.

Sinne Eeg Group består af ikke mindre end 3 tidligere Ben Webster Prisvindere:
Sinne Eeg, sang
Jacob Christoffersen, pno
Lennart Ginman, bas
Zoltan Csörz (SE), trommer

Sinne Eeg modtog i oktober 2016 Dronning Ingrids Hæderslegat – den sidste i en perlerække af flotte hædersbevisninger, bl.a Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, 4 x Danish Music Award, den prestigefyldte, franske jazzpris Palmares fra L’Academie Du Jazz (de 60 vigtigste jazzkritikere i Frankrig) samt Holstebro Kommunes Musikpris.

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på Cd. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intet mindre!

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt tournerer i lande som USA, Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde tournéer.

Varighed: 1 time og 50 minutter inkl. en pause. Vær opmærksom på, at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset