Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester

Søren Huss med Danmarks Underholdningsorkester

Køb billet Følg facebook event
01. september 2021 - 02. september 2021 • 450 kr

Glæd dig til en af det helt store koncertoplevelser i 2021, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester giver koncert i Musikhusets Store sal.

I efteråret tager Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester på Danmarksturné, og du har mulighed for at komme med på den magiske musikalske rejse, når de gæster Musikhuset i september. 

Med i kufferten har Søren Huss de bedste sange fra hans fire danske albumudgivelserne Troen og Ingen (2010), Oppefra og Ned (2012), Midtlivsvisen (2017) og Sort og hvid til evig tid (2019). Sidstnævnte album fik tildelt hele fem ud af seks stjerner i musikmagasinet GAFFA, der blandt andet skrev følgende...

* * * * *

"Sort og hvid til evig tid" er poetiske sange, der leger blidt med den Benny Andersenske tone. Sange, der står på spring, men så lige tøver på det rette tidspunkt.

GAFFA

Smukke liveoplevelser 

Der er ingen tvivl om, at der venter publikum nærværende og smukke oplevelser, når Søren Huss lader sine numre udfolde sig live og lader dem smelte sammen med de symfoniske og storslåede akkompagnementer fra de 42 erfarne musikere i Danmarks Underholdningsorkester.

Sammen vil de bygge et univers op og samtidig bryde mure ned med fingerspitzgefühl og et urokkeligt nærvær. Der er noget smukt på spil, når Søren Huss indrammer den dansksprogede sangskrivertradition med sin unikke lyd og sit helt personlige udtryk. 

Imponerende bagkatalog 

Det bliver samtidig en rejse i tid og minder, for Søren Huss har et imponerende bagkatalog. Gennem to årtier har den karismatiske sanger ramt landet med sin lyriske snilde.  

I starten af 00’erne var han frontfiguren i det legendariske band Saybia, som væltede det danske musiklandskab. I 2010’erne spandt Søren Huss et fantastisk lydbillede med sine soloalbumudgivelser, og i 2017 ramte han danskernes stuer med Toppen af Poppen og hans personlige fortolkninger af deltagernes største hits.  

I januar 2020 spillede han fire udsolgte koncerter i Konservatoriets Koncertsal på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium akkompagneret af Copenhagen Phil og omgivet af musikalske og historiske rammer. Et samarbejde som fortsætter i forbindelse med udgivelsen af Søren Huss kommende livealbum, som snart rammer æteren.  

Danmarks Underholdningsorkester 

Med rødder der strækker sig mere end 70 år tilbage, er Danmarks Underholdningsorkester en musikalsk gave af dimensioner. Med et både fagligt ambitiøst og kreativt legende udtryk har orkestreret en skarp profil, som kan bygge broer mellem musik og mennesker.  

Netop dette, altså brobygning mellem mennesker og musikken, bliver et omdrejningspunkt, når Søren Huss og Danmarks Underholdningsorkester sammen bygger en musikalsk rejse op og lægger salen ned, klar til at give dig en af dine største musikoplevelser i 2021.   


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
onsdag d. 01. september 2021 Kl. 20.00 450 kr. Køb billet
torsdag d. 02. september 2021 Kl. 20.00 450 kr. Køb billet