Sound Of Christmas

Sound Of Christmas


Kom og vær med, når CSB og de populære skuespillere Annette Heick, Mikkel Schrøder & Kiki Brandt præsenterer Sound Of Christmas - en helt ny, morsom og overraskende julekoncert med tradition og fornyelse.

Sound Of Christmas så dagens lys i 2018 (m. Maria Lucia) og blev vist på TV2, hvor det fik nogle af julens bedste seertal, og masser af likes og positiv omtale på de sociale medier.

Og i år er Heick, Schrøder & Brandt så klar med en ny Danmarks turné, hvor der lægges nogle helt særlige pakker under det musikalske juletræ.

Sound Of Christmas er et energisk juleshow, med de mest elskede og kendte julemelodier - lige til at synge med på. Og det er også et underholdende juleshow med komik, hvilket gør det til et stærkt musikalsk og humoristisk alternativ til andre juleshows.

For skal der ikke også være noget at grine af i julen? - spørger Heick & Schrøder, der er ophavsmændene til det nye unikke julekoncept.

Det er komik på højt plan, når Heick og Schrøder synger børnejulesange, eller læser og mimer julens historie, så salen får ondt i maven af grin. Og musikalsk fås det ikke meget bedre når Kiki Brandt, Annette Heick og Mikkel Schrøders sprøde stemmer smelter sammen i tempo-fyldte julemedleys og klassiske julesange, understøttet af nogle af landets bedste musikere.

Sound Of Christmas er kommet for at blive, så glæd dig til en magisk og underholdende julekoncert, hvor du med garanti går hjem med en julestemning som rækker helt til juleaften.

Varighed: 1 time og 55 minutter inkl. pause. Bemærk at sluttidspunktet kan variere.

Arrangør: Musikhuset


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris