Stig Rossen Julekoncert

Stig Rossen Julekoncert


Kære gæst

Covid-19 har vendt op og ned på mange ting, også i Musikhuset.

Sundhedsmyndighedernes krav til afstand mellem publikum medfører, at vi bliver nødt til at fordele publikum anderledes i salen til dette arrangement. Vi har derfor fundet nye billetter til jer, der tager hensyn til, at der skal være ekstra afstand mellem publikum.  

Vi har sendt en mail med jeres nye billetter. Har du ikke hørt fra os, så kontakt os venligst på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk eller ring til vores billetsalg på 89404040. Du kan se åbningstider her.

Det er sikkert at besøge Musikhuset Aarhus. Vi sørger for, at der er håndsprit i foyeren og afstand mellem publikum i salen, og håber så, at I vil bidrage med hensyn og håndhygiejne, mens I er her. Læs om, hvordan vi håndterer Covid-19 her.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stig Rossen bringer julestemningen til Musikhusets Store sal

Ingen jul uden Stig Rossens traditionsrige julekoncert i Musikhuset. Efter 25-års jubilæet i 2019 glæder Stig Rossen og hans julehold sig til igen at fylde Store sal med musik, sang og julestemning til store og små.

”Vi har fået markeret vores 25-års jubilæum, og nu tager vi hul på de næste 25 år. Jeg glæder mig!”

Gå ikke glip af årets juletradition

For mange er Stig Rossens julekoncerter blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire blændende dygtige sangere.

Repertoiret byder som altid på en skøn blanding af julesange fra både indland og udland, og der er sange nok at vælge mellem.

Kulissen er traditionen tro den hyggelige julestue med træer, lys, gaver, den buldrende pejs og lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sætter sig for atlæse åretsjulehistorie.

Årets gæstesolist

Årets gæstesolist er Katrine Nørgaard. Stig og Katrine har arbejdet sammen i flere store danske musicals, bl.a. Spamalot, Chess og Leonora Christina. De stod også på scenen sammen forrige sommer i Koldinghus Live. Katrine var understudy på rollen som Evita i Herning sidste år og har senest medvirket i Vild med Dans –The Musical på Østre Gasværk.T

Glæd dig til musikalitet, nærvær og traditioner i skøn forening. Glæd dig til årets julekoncert 2020.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris