Tak Rock i Musikhusparken

Tak Rock i Musikhusparken

Køb billet
25. juni 2021 • Gratis

Glæd jer til at opleve fremtiden for dansk rock, når Søn, Brimheim og Palace Winter giver koncert under åben himmel i Musikhusparken.

Tak Rock giver til koncertrækken De Aflyste Navne 15 danske bands og kunstnere mulighed for at komme tilbage på plakaterne, i højtalerne og på scenen. Den ene af koncerterne kan du opleve i Musikhusparken under Aarhus Åbner Op.

De aflyste navne blev taget af plakaten i 2020. Nu blænder vi op for livemusikken igen med en koncert, som ikke kan aflyses. Arrangementets format bliver nemlig justeret løbende, så hverken restriktioner eller ændringer i koncertlandskabet får lov til at spænde ben for os.

Denne aften kan du opleve tre vidt forskellige stærke fortolkninger af fremtiden for dansk rock: Søns poetiske og smadrede poprock, Brimheims ærlige singer-songwriter-rock og Palace Winters dreampop- og 90’er-inspirerede indierock. Du kan desuden lære alle tre navne bedre at kende, når de samme aften deltager i en live-Q&A på scenen med P6 Beat-vært og musikformidler Anders Bøtter ved roret.

Sådan kommer du gratis med til rockbraget

Klik på køb billet og hent din gratis billet til koncerten. Du kan maksimalt hente to billetter. Hvis du bliver forhindret i at komme, så kontakt venligst Musikhuset, så andre kan få glæde af musikken.

Genåbningsfest under åben himmel

Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner op her.

Praktisk information

Koncerten med Søn, Brimheim og Palace Winter bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
fredag d. 25. juni 2021 Kl. 20.00 Gratis