tEitUR

tEitUR

Køb billet
Få ledige
Følg facebook event
03. september 2020 • 305 kr

Færøsk favorit giver koncert med Gustav Ljunggren

I Musikhuset Aarhus kan du nu opleve den færøsk fødte Teitur Lassen, der har slået sit navn fast som en af Nordens mest markante sangsrkivere.

Med to Danske Grammy, over 1000 koncerter og 8. studiealbums I baggagen har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med Poetry & Aeroplanes. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet I Want To Be Kind.

Danskerne har senest kunne opleve Teitur i TV2s populære musikprogram Toppen af Poppen, hvor han imponerede alle med sine følsomme, finurlige og ærlige fortolkninger.

"Til forårs koncerterne spiller jeg en del sange fra I Want To Be Kind, samt helt nye numre og selvfølgelig også publikums favoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk.” udtaler Teitur.

Support: GRETA

Med sin nyligt udgivne debut-EP (Ardent Spring Pt.1) høster hun store roser for både udgivelse og koncerter og sætter med sin drømmende 80’er-synthpop sit umiskendelige præg på den danske indiepop-scene. Som opvarmning på Teiturs forårstour fører GRETA publikum gennem et landskab af genfundne skatte: Sange fra hendes tidlige kunstneriske udvikling, kort efter hun var flyttet til Danmark — sange som Teitur tilfældigt opdagede og forelskede sig i.
EP’en Wild&Young er produceret af Teitur og indspillet af Greta og norske guitarist Erlend Eggestad i en kold december på Færøerne. Wild&Young udkommer i slutningen af marts.

Arrangør: Musikhuset Aarhus


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
Få ledige torsdag d. 03. september 2020 Kl. 20.00 Få ledige 305 kr. Køb billet