Teitur & Aarhus Jazz Orchestra

Teitur & Aarhus Jazz Orchestra

Køb billet
21. november 2021 • 280 - 330 kr

Glæd dig til et suverænt jazzorkester tilsat færøsk magi i Musikhuset.

Denne koncert er en unik mulighed for at opleve den færøske sanger og sangskriver Teitur sammen med et af Danmarks førende jazzorkestre. I et enestående musikalsk samarbejde kan Teiturs magiske og smukke sange opleves i nye, spændende og storladne arrangementer med Musikhusets vellydende Store sal som ramme. 

Under titlen The Post Situation - Songs from a social distance består repertoiret af både nye og gamle sange, herunder et udpluk af Teiturs salmer fra Kirkesangbogen, som blev udgivet i 2017. De nye sange er skrevet med inspiration fra brevudvekslinger og oplevelser omkring et posthus, som har fundet sted under corona-nedlukningen i foråret og sommeren 2020. En musikalsk fortolkning af den særlige situation hele verden har gennemlevet i løbet af året. Musikken er til lejligheden arrangeret for orkester, og de nye fortolkninger er udarbejdet specielt til denne koncert.

Ved koncerten medvirker, udover Teitur og Aarhus Jazz Orchestra, dirigent Søren Møller, som i mange år har arbejdet i spændingsfeltet mellem jazz og klassisk musik. Der er lagt op til et nysgerrigt og sanseligt musikalsk møde mellem et af Danmarks førende jazzorkestre og en sangskriver af internationalt format. 


Spilledatoer

Dato Tidspunkt Pris
søndag d. 21. november 2021 Kl. 20.00 280 - 330 kr. Køb billet

Gør oplevelsen større

Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - petit

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør

Serveres 2 timer før forstillingen.

229 kr
Sæt smag på din aften
Sæt smag på din aften
MUSIKMENU - grand

Smagebræt med kolde anretninger
Lun hovedret
Hjemmebagt surdejsbrød og pisket smør
Dessert
2 gl. vin
Kaffe & snacks to-go

Serveres 2 timer før forestillingen.


429 kr